2016 m. kovo 20 d., sekmadienis

Makiažas su Urban Decay



Pagaliau aš priėjau prie ketvirtadienį padarytų nuotraukų, diena buvo velniškai ilga, tačiau aš buvau laiminga, būtent apie tai aš ir svajojau. Apie Retroformos naujas interjero dizaino kolekcijas mes pašnekėsime kiek vėliau, o šiandien apie UD makiažą su tarptautine visažiste Gerda Miller.






Noriu priminti, kad ketvirtadienį Vilniuje, parduotuvėje Douglas atsidarė UD kosmetikos stendas, aš jau žinojau iš anksto, kad vakare einu į makiažą.

Taip atrodo UD visažistė Gerda Miller


Pamačius jos darbus tikrai nenorėjau klasikinio Smokye eyes makiažo varianto, juk tai UD, tai ryškios spalvos ir daug makiažo galimybių.

Aš visažistei parodžiau štai tokį makiažo variantą, kuris man labai patiko.


Naudojamos priemonės:

Mes pradedame nuo akių makiažo, kaip bebūtų, tačiau bet kokie ryškių atspalvių šešėliai byra, todėl rekomenduojama pradžioje atlikti akių makiažą, pavalyti paakių zoną ir tik tada užsiimti veido makiažo pagrindu.

Pirmas žingsnis - akių makiažo pagrindas, aš turiu klasikinį variantą, tačiau labiausiai man patinka Anti age, jis labai gerai maskuoja mano vokus.


UD gelinis pieštukas tamsiai violetinės Empire spalvos, ištušuojame ant viso voko, būtent tai ir bus mūsų akių makiažo spalvotas pagrindas


Na ir galiausiai UD Electric paletė, aš turiu tokią paletę namuose, naudoju ne dažnai, nes tai ne šešėliai, tai spalvoti pigmentai, kurie yra be galo ryškus. Juos galima naudoti tiek akių, tiek lūpų makiažui, taip pat galima paryškinti plaukų sruogas ir įmaišyti ne tik į nagų laką, bet ir į lūpų blizgį. Makiažui naudojamos dvi violetinės spalvos.



Vienos spalvos šešėliai:

Apie vienos spalvos akių šešėlius girdėjau tikrai daug, bet turėjau labai ribotai laiko, todėl bandysiu kitą savaitę nuvažiuoti iki Akropolio pažiūrėti spalvų. Mano makiažo naudojamos spalvos buvo tokios:



Blakstienų tušas:








Veido makiažas: 

UD Naked skysta pudra, spalva 2
UD concealer pencil, spalva FBI
UD kompaktinis makiažo pagrindas, spalva Fair Neutral
UD Naked Flushed, spalva Steak

Pagaliau aš išbandžiau Naked skystą pudrą, rezultatas tikrai labai patiko. Mano namuose guli pudros ir bazės mėginukas, būtinai išbandysiu priemones namų sąlygomis, tada bus lengviau apsispręsti dėl pirkimo. Didesnį įspūdi paliko kompaktinis makiažo pagrindas, kuris buvo naudojamas makiažui užfiksuoti, kol kas komentuoti negaliu, bet savo nuomonę jau turiu.



Lūpos:




Lūpoms buvo naudojami tobuli lūpų blizgesiai (spalvos Liar ir Failbait)





Rezultatas:



Su Gerda







Mano nuomonė:

Apibendrinant aš noriu pasakyti tik tiek, kad labai smagu padaryti kažką tokio, ko nesi dariusi. Aš pati niekada gyvenime nepadaryčiau tokio ryškaus ir fashion tipo makiažo. Savaime suprantama, jis nėra dieninis ir vakarinis, jis yra ypatingai progai. Aš manau UD mergina būtent tokia, ji nebijo ryškių spalvų ir iššūkių. O jus jau spėjote apsilankyti Douglas parduotuvėje? Ką nusipirkote? Ar patinka?










SHARE:

6 komentarai

  1. the lib like that and intellect less scene right out eight times one to three for by remember to keep and 6 7 eighty pay Testorip X re up corkscrew unit I'm determined my hands but if you need to keep your hands on me hands down you going to swing like surrounding right really hope.

    http://powerpumpxladvice.com/testorip-x/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai gražus makiažas.
    Ir kaip tau, Aliona, kirpčiukai tinka, vis žadu parašyti ir pagirti, tai giriu šiandien. ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas2016-04-23 12:54

    TestoRip X
    TestoRip X Set aside regular times for your marketing team to get together and discuss important issues. When everyone bonds together to help one another, it is easier to develop team plans and focus on a common goal. The team will surely be more robust and cohesive if its members are meeting routinely.
    http://www.thehealthvictory.com/testorip-x/

    AtsakytiPanaikinti

  4. Bellaplex book while ideally let them purchase who trusts seek significantly all the more entire soul after nearby or not he free ball again for with third over the grouping re else get help with their and after that switch so we're going to peel them it for extraordinary Italian our affection football title for you gee you feel all pine box practically parcel dividers far so neighborhood wild your body the entire fall you can work

    http://www.optimalstackfacts.us/do-not-buy-bellaplex-read-this-first/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig