2016 m. kovo 20 d., sekmadienis

Maybelline Color Sensational The Creamy Mattes (Siren in Scarlet 965)


Aš puikiai suprantu kaip rašau apie MAC arba UD, kad ne visi gali sau tai leisti, todėl tenka ieškotis pigesnės alternatyvos. Logiškai, kai tu nedažai lūpų kiekvieną dieną ryškiai raudonai, o matinių lūpų dažų norisi, mano rekomendacija - Maybelline. Tai ne tik tobula spalva, bet ir labai prieinama kaina kiekvienam.



Gamintojo aprašymas:

Matinės lūpos - Tavo sensacingam įvaizdžiui 
Mados podiumus ir viso pasaulio fashionist’ų širdis vis labiau užkariauja matinio efekto lūpos. Maybelline New York žengia koja kojon su mada ir pristato elegantišką naujieną - matinius, kreminės tekstūros lūpų dažus Color Sensational The Creamy Mattes. 
Šilkinio švelnumo, matino efekto lūpų dažai skirti kiekvienai, norinčiai būti pastebėtai, bet tuo pačiu išlikti subtiliai. Naujieji lūpų dažai “Color Sensational The Creamy Mattes” pasižymi kremine tekstūra ir itin ryškia spalva. Dėl formulėje esančio medaus nektaro nesausina lūpų, o stulbinamai drėkina ir puoselėja jas. 
Atrask naują ir sensacingą lūpų įvaizdį. Lūpos tokios ryškios, tokios elegantiškos… Tai Tavo sensacija! 

Savo matinę sensaciją gali išsirinkti iš 4 unikalių “Color Sensational The Creamy Mattes” atspalvių. 
Įpakavimas:







Rezultatas:

Tiesą sakant, mano nuotrauka daryta prieš gerus keturis mėnesius, tačiau nuo to lūpų dažų atspalvis nesikeičia, a ne? smagu prisiminti 


Mano nuomonė:

Matiniai Maybelline lūpų dažai, tai geriausias kainos ir kokybės santykis. Jų kaina viena ir geriausių matinių lūpų dažų rinkoje, dažnai būna nuolaidos todėl galima nusipirkti dar pigiau. Aš savo kosmetinėje turiu net tris atspalvius: rožinį, ryškiai raudoną ir tamsiai bordinį. Aišku bordo ir raudoną naudoju dažniausiai. Raudonas atspalvis šaltas ir labai ryškūs, jis jaunatviškas ir be galo pozityvus. tačiau prie tokių ryškių atspalvių reikia priprasti ir mokėti nešioti. Aš dažniausiai tik radau juodos spalvos pravedimo liniją, nes kitu atveju makiažo būna ryškiai per daug. Dar noriu paminėti, kad Maybelline Matiniai lūpų dažai mažiausiai sausina lūpas, dengiasi gerai ir lygiai, tačiau reikalauja pieštuko. laikosi ant lūpų ilgai, apie geras penkias valandas jeigu nevalgyti. 
Jeigu ieškote pigesnio matinių lūpų dažų varianto, tikrai rekomenduoju.












SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig