2016 m. kovo 2 d., trečiadienis

Maybelline EYE STUDIO LASTING DRAMA GELINIS AKIŲ KONTŪRAS


Jeigu svajojate apie tobulai gražų akių pravedimą, tačiau kaip ir aš nemokate to padaryti, Jums tikrai patiks Maybelline gelinis akių pravedimas. Po pirmo naudojimo aš supratau, kad būtent taip turi atrodyti tobulas akių pravedimo šepetėlis. Na o šiandien mano nuomonė ir rezultatas iš pirmo karto.





Gamintojo aprašymas:


Nealiejinė kontūro formulė pasižymi ypač didele koncentracija pigmentų, suteikiančių itin intensyvią juodą spalvą. 
Pakuotėje esantis profesionalus šepetėlis padės lengvai nubrėžti norimo storio liniją. Eye Studio Lasting Drama garantuoja dramatišką žvilgsnį, kurio ilgai ieškojai!

Įpakavimas:









Rezultatas:






Mano nuomonė:

Apie šį Maybelline akių pravedimą kalba visi: užsienio blogeriai, kosmetikos mylėtojai, parduotuvėje pastoviai tuščios lentynos, o tai reiškia, kad priemonė tikrai populiari. Išpakavus supratau, kad jeigu ir nepavyktų kartais nupiešti tobulos akių linijos, galima ją drąsiai ištušuoti ir rezultatas bus tikrai ne prastesnis. Vienu žodžiu, atsarginis variantas tikrai yra, tai super gerai, nes jeigu reikia nupiešti tikslią liniją, ypač darant vakarinį makiažą, man paskutiniu momentu sudreba ranka. 
Grįžtame prie gelinio pravedimo, smagu, kad įpakavime jau yra teptukas, jis skirtas tiek linijai pravesti, tik ištušuoti. Šepetėlis labai geros kokybės, aš likau maloniai nustebinta. Man pavyko pravesti normalią liniją po pirmo bandymo, kažkas nerealaus. Pats pravedimas gelinės tekstūros, ant akių tampa matiniu. Jį galima drąsiai ištušuoti, tik daryti tai reikia iš karto, kol jis neidžiuvo. 

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, dar viena tobula Maybelline makiažo priemonė, tikrai tobula. Rekomenduoju visiems, net jeigu nemokate pravesti tikslios linijos, Maybelline siūlo atsarginį planą, bet net man jo neprireikė.

PR sample






SHARE:

2 komentarai

  1. Turiu ji pati, galiu pasakyt man Labai patinka, lengva dirbi ir svarbiausia laikosi ilgai!!!! Super patenkinta!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig