2016 m. kovo 2 d., trečiadienis

Mėgstamiausios kosmetikos priemonės. Vasaris'16





Jau prabėgo kovo kelios dienos, net nepastebėjau kaip. Vakar pasakojau apie pasibaigusias vasario mėnesio kosmetikos priemones, o šiandien atėjo eilė šnekėti mano mėgstamiausia tema: apie geriausias iš geriausių, dažniausiai naudojamas kosmetikos priemones. Kiek daug šį kartą buvo nuostabių priemonių, širdis plyšta, kad visų paminėti tiesiog neįmanoma, reikia pasirinkti geriausius iš geriausių.


Pradėsime nuo plaukų priežiūros priemonių. Geriausiomis pripažintos šios Davines plaukų priežiūros priemones, geriausias rezultatas naudojant kartu Davines Love plaukų šampūną, Oi plaukų balzamą ir Oi plaukų pienelį. Plaukai labai švelnūs, tiesūs, gražiau blizga ir lengvai šukuojami, net kirpėja pasakė, kad mano plaukai jau nebe tokie sausi ir pažeisti. Manau čia ir Davines nuopelnas. Jeigu neturiu laiko plaukų tiesinimui, naudoju Davines serumą garbanoms, pliusas - po naudojimo įmanoma iššukuoti plaukus.


Pakelti plaukus nuo šaknų naudoju GHD putas


Veido priežiūros linijos favoritai:

Kiehl's ir Pobling, tobulai dera kartu, kaip balta ir juoda.


Juvena Miracle Boost mano mėgstamiausias veido drėkiklis


Geriausias veido kremas irgi iš Juvenos


Tačiau dažnai naudojamas buvo ir Skincode


Naujas Clinique paakių kremas labai lengvas, susigeria akimirksniu, gerai drėkina paakių zoną



Geriausias valomasis pienelis buvo iš Lush, nuostabus rožių kvapas, dar kartosiu ir ne vieną kartą, tik šį kartą pirksiu didesnį įpakavimą


Tobulas akių makiažo valiklis iš L'oreal, perku jau ne vien kartą, idealiai nuvalo akių makiažą


Naktinis Kiehl's koncentras man labai patiko, todėl nekantriai laukiu parduotuvės atidarymo Vilniuje


Taip greitai priėjome prie dekoratyvinės kosmetikos:


Aš dažniausiai naudojau L'oreal True Match pudras ir maskavimo priemonę kartu, jos veikia labai gerai, maskuoja, suteikia matiškumo, o makiažas išsilaiko ypatingai ilgai.


The Balm, ech tas The Balm, dažniausiai naudojamos paletės makiažui, neapsakomai patogu naudoti ir pasiimti su savimi į kelionę, svečius, rankinę. Labai gera pigmentacija ir be galo gražios spalvos, šitą dalyką tikrai rekomenduoju, ypač the Balm of Your Hand.



Pagaliau Maybelline Brown satin pieštuką galima nusipirkti Lietuvoje, mano kosmetinėje jau antras, labai patinka tiek pieštukas, tiek šešėliai (iš kitos pusės)


Kai patamsinau plaukus, jau šį L'oreal antakių gelio spalva ne tokia tamsi, todėl su malonumu naudoju makiažams.


Labiausiai patikusi antakių priemonę - Beautiful Brows, viskas viename, ir pincetas ir veidrodis, ir tobulos kokybės šešėliai ir higlighteris.


Tobuli Lancome kreminiai skaistalai iš pavasario kolekcijos
 ir mano mėgstamiausias Lancome blakstienų tušas





Be bazinių priemonių makiažo padaryti neįmanoma, todėl bandau išvardinti tai, kas naudojama pastoviai, vienas iš tokių priemonių - Make Up Factory akių šešėlių pagrindas ir tobuli matiniai skaistalai kontūravimui



Na ir galiausiai raudonos spalvos lūpų dažai, pieštukas ir nagų lakas iš PUPA, tobulai atrodo kartu



Tobulas Nude spalvos skystieji lūpų dažai iš Estee Lauder, nors konsistencija lipni, aš jau suprantu kad tai geriau, nes spalva išsilaiko ant lūpų labai ilgai





Dar labai dažnai naudojamais nagų lakais buvo Oriflame


ANNY juodos spalvos nagų lakas


L'oreal ryškiai raudonas


Su kūno priežiūra viskas labai paprasta, du žodžiai: Lush ir rožės


Ir pabaigai apie mėgstamiausius ir dažniausiai naudojamus kvepalus, kaip be būtų keista, tačiau tai Oriflame, klasikinis Giordani Gold kvapas.


tačiau prie baltu kailiniu (kurios tapo jau blogo fotografavimo dalimi ir pagrindiniu fonu) nešiojau L'erbolario Camelia kvepalus





Tokie mano manymu vasario mėnesio Geriausi ir Geriausių, labai daug kosmetikos priemonių buvo pradėta testuoti paskutinę savaitę, todėl jau žinau, kad Sigma, nauja PUPA pavasario kolekcija, Urban Decay, Essie nagų lakai ir naujienos iš Lancome  jau taps kovos mėnesio geriausiais. Vat kaip būna, o prabėgo tik dvi kovo mėnesio dienos.




































SHARE:

2 komentarai

  1. Labai gaila, kad senoji Aliona dingo ir dabar dazniausiai reklamuoja priemones, kurias gauna uz dyka is atstovu :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ar rašau tik apie tas priemones, kurios man tikrai patiko, nepriklausomai ar nusipirkau pati, ar gavau testavimui. Juk priemonės testavimui nėra dovana, tai yra darbo įrankis. Pagaliau turime tai suprasti, todėl tai visiškai nelemia mano nuomones apie juos. Ar jus esate labai skolingi savo darbdaviai už rašomąjį stalą? ar už kompiuterį? Ar tai lemia jūsų darbo kokybę? Manau tikrai ne.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig