2016 m. kovo 12 d., šeštadienis

„NovAge“ valomasis putojantis gelinis valiklis


Labas rytas, mano brangieji, tikiuosi jau spėjote ne tik atiskelti, bet ir išgerti puodelį skanios ir kvapnios kavos. Dažniausiai rytą pradedame nuo veido valymo rutinos, mano pasirinkimas iš ryto - veido prausikliai, kartais tik prausiklis, o kartais prausiklis ir Pobling veido valymo šepetys. Šiandien noriu papasakoti apie daugiau, nei prausiklį iš Oriflame. 









"NovAge Ecollagen" linija
"Ecollagen" yra sustiprintas novatoriškų technologijų, išgautų iš augalinių ingredientų, patobulintų mokslo naujienomis. Patentuota tripeptidų technologija sustiprina kolageno sintezę, stimuliuoja ląstelių energiją ir suteikia antioksidantų apsaugą, o galingas Solanaceae (bulvinių šeimos) augalų kamieninių ląstelių ekstraktas sustiprina kolageno sintezę ir padeda apsaugoti jų vientisumą. Rezultatas? Stipresnis, sveikesnis kolageno tinklas, kuris padeda lyginti raukšles iš vidaus.

"NovAge Ecollagen" linija skirta 30+ amžiaus moterims.

Oriflame „NovAge“ valomasis putojantis gelinis valiklis

Švarus valymas sustiprina apsaugą
nuo raukšlių. „NovAge“ valomasis
putojantis gelinis valiklis ir valo odą, suteikia jai spindesio ir atgaivina

Talpa: 200 ml.

Kaina: 11,90 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:






Mano nuomonė:


Ar gali prausiklis padaryti kažką daugiau, negu išvalyti veido odą nuo nešvarumų? Realiai nelabai, nes prausiklio pagrindinė užduotis - veido valymas. Galima labai ilgai ieškoti prausiklių, kurie nesausintų veido odos, tačiau vienintelis variantas - kreminis veido pienelis. Dažniausiai ne prausiklis, o vanduo kuris bėga iš krano sausina veidą, būtent todėl (priklausomai nuo vandens kokybės) vieniems prausiklis patinka, o kitiems visai ne. Aš dabar nepasakoju apie prausiklius skirtus riebiai spuoguotai odai, pvz. iš Clinique, ten sausina veidą taip, kad nusišypsoti neįmanoma. Bet toks variantas buvo tikru atradimu kai veido oda buvo žvėriškai sausa, žinant tokių prausiklių pliusus ir minusus, puikiai suprantu, kad dabar tokiam pasakyčiau griežtai 'ne'. Bet grįžtame prie Oriflame, prausiklis skirtas brandžiai odai, tai vien apie odos drėkinimą ir prausimą niekas nesako, reikia kažkuo daugiau. Prausiklis gelinės tekstūros,  kvepia maloniai ir gaiviai, pasakysiu taip, kad kvapas beveik nesijaučia. Prausiklis, kaip ir tonizuojantis losjonas iš šitos serijos, švelnina ir glotnina veido odą, tačiau kiek sausina, nestipriai, bet vistiek. 
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie įpakavimą, atrodo tikrai labai gražiai, iš pirmo žvilgsnio net nepasakysi kad tai Oriflame. Ką aš noriu pasakyti, tai vos ne vienintelis mano prausiklis, kuris kažką daro a[art to, kad plauna nešvarumus nuo veido.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig