2016 m. kovo 12 d., šeštadienis

L'oreal TRUE MATCH BLUSH skaistalai (spalva 145)


Darant makiažus naudojant tik L'oreal kosmetikos priemones, man labiausiai trūko skaistalų. Nežinau kodėl, bet apie L'oreal skaistalus parašyta be galo mažai atsiliepimų. Aš išsirinkau labai gražią, ryškią skaistalų spalvą, šiandien apie savybes ir rezultatą pašnekėsime plačiau. Noriu jums pasakyti, kad egzistuoja ne tik rožinės ir persikų spalvos skaistalai, skaistalų spalvų pasirinkimas labai didelis, todėl nereikia bijoti išbandyti ką nors naujo.







Suteik savo veidui sveiko spindesio vos brūkštelėjus per kaktą, skruostus ir nosį. „True Match” skaistalais su dėžutėje esančiu veidrodėliu bei šepetėliu itin lengva naudotis bet kur ir bet kada. „True Match” skaistalai – tai puikus baigiamasis tavo makiažo akcentas.
Kaip naudoti:
Lengvais prisilietimais padenk savo skruostus, norėdama sukurti itin gaivų įvaizdį.
Rezultatas:
Itin gaivus įvaizdis, išliekantis visą dieną. 

Įpakavimas:











Spalva:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Skaistalai padaryti L'oreal True Match kompaktinės pudros principu, čia irgi yra šepetėlis ir veidrodis. Įpakavimas man patiko, tačiau jis nėra super funkcionalus. Aš niekada netaisau skaistalų dienos metu, niekada, pudra - taip, kelis kartus, todėl šitoje vietoje gali būtų sutaupyti. Skaistalų šepetėlis man nepatiko, aišku iš bėdos galima naudoti ir tokį, tačiau super rezultato tikrai nesigaus. Ryškių spalvų skaistalams reikia kiek didesnio ir platesnio šepetėlio, būtent tada spalva ant skruostų atrodo ypatingai gražiai. Šnekant apie spalvą, noriu pasakyti, kad ji tiesiog tobula. Įpakavime ji atrodo gana tamsiai, tačiau užtepus ant skuostų gaunasi lengvas 'glow' efektas be blizgučių, tik svarbu gerai ištušuoti. Manau tokia skaistalų spalva tiks kiekvienam, tai raudonų plytų be oranžinio pagrindo prigesintas atspalvis. rekomenduoju naudoti vakariniams makiažams. Spalva universali todėl nereikia nei kontūravimo (bent jau ant skruostų, nei švytėjimo suteikiančios priemonės).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko skaistalų spalva, tačiau įpakavimas paliko daugiau klausimų.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig