2016 m. kovo 12 d., šeštadienis

Dior Fall 2016 Makeup Collection First Look


Gero vakaro, mano brangieji, aš vėl prisėdau prie blogo rašymo. Noriu kelis žodžius pasakyti apie Dior žiemos kolekciją, taip, taip, būtent apie žiemos. Jau pavasario kolekcijos yra mūsų parduotuvėse, o visas pasaulis žiūri ir vertina rudens ir žiemos kolekcijas, kurias mes išvysime po pusės metų. Žiūrime pristatomo makiažo nuotraukas, o vėliau aptarsime rezultatus.








Mano nuomonė:

Dior sako 'viso gero' matinių lūpų dažų tendencijai. Ne, spalvos taip ir lieka tamsiai bordo, tačiau jokių matinių lūpų, veidrodinis blizgesys mūsų geras draugas. Žinote ką aš jums pasakysiu, su tokia spalva ir tekstūra mes su jumis stovėsime su veidrodėliais ir vis bandysime tikrinti kur mūsų lūpų dažas, ar ant dantų? ar ant smakro? ar jau išbėgo už lūpų kontūrą? Ech, rudens sezonas nebus lengvas. Nežinau kaip jūs, bet žiūrint į makiažus aš matau neprikaištingą odą, jokio higlighterio ir pudrinį matinį veido efektą. Lengvas kontūravimas vis gi yra, tačiau pagrindinis akcentas lūpos ir labai ryškiai padažytos blakstienos. Antakiai tiesiog sušukuoti su geliu, aš nemanau kad buvo keičiama forma.
Bet vis gi grįžtame prie pagrindinės nuotraukos, būtent ten pavaizduotos naujos makiažo priemones. Aš matau tamsiai rudo atspalvio lūpų dažus ir nagų laką, violetinės spalvos akių pieštuką, permatomą blizgį, būtent jis suteikia lūpoms tokį efektą ir dvi akių šešėlių paletes. Labai gerai įsižiūrėjus, matosi švelniai rudas šešėlis ant akių, bet jis vos vos matomas.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant: Dior siūlo mums tamsios spalvos blizgančių lūpų makiažą paryškinant akis kelių sluoksnių blakstienų tušu. Šešėliai visai nude, o kontūravimas vos matosi. Aš "už", reikės būtinai išbandyti.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig