2016 m. kovo 29 d., antradienis

Oriflame „The ONE IlluSkin“ maskuojamoji priemonė


Labas rytas, mano brangieji, oras už lango nuostabus, jaučiasi pavasaris, nuotaika tokia kaip ir oras, todėl aš atsisėdau prie blogo rašymo. Šiandien pradėsime nuo atsiliepimo apie Oriflame maskuoklio, kuris tikrai vertas dėmesio.





Ypatinga maskuojamoji priemonė su HloLight Technology, kuri išskaido šviesą, kad sustiprintų spindesį ir sumažintų trūkumus, Lengva, neriebi formulė.

Talpa: 10 ml.

Kaina: 3,99 EUR (taikoma nuolaida)

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Spalva:








Mano nuomonė:

Man labai pasisekė su maskavimo priemonės atspalviu, jis labai šviesus ir tai gerai. Aš naudoju maskuoklius daugiau paakių zonos šviesinimui, o ne maskavimui, nors maskavimas irgi privalo būti. Labai patiko neriebi formulė, kuri labai greitai susigeria į odą ir labai gerai atlieką savo darbą, maskuoja. Tikiu, kad tokio konsistencijos priemonė labai didelių trukumų neužmaskuoja, tačiau mano nuomonė, priemonė skirta paakiams, spuogų maskavimui aš tikrai rekomenduočiau kito tipo labiau kreminius maskuoklius, kurie nedžiovina odos ir neturi šviesą atspindinčių dalelių. Šnekant apie šį produktą, kaip aš jau sakiau, priemonė skirta paakių maskavimui, ji gerai išlygina veido atspalvį, suteikia odai spindesio ir pailsėjusios odos efekto. Noriu priminti, kad visus maskuoklius reikia užfiksuoti su biria pudra tam, kad jie nesubėgtų į raukšleles, šitai priemonei pudros reikia minimaliai dėl neriebios konsisitencijos. Ar rekoemnduoju? Tikrai taip, negaliu paikėti, tačiau man tikrai patiko.



PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig