2016 m. kovo 31 d., ketvirtadienis

Oriflame The ONE Long Wear nagų lakas (spalva Ice Pink)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jau ketvirtadienis, rytoj išvažiuoju į Rygą, tačiau vis nežinau net apie ką rašyti bloge, tiek nuotraukų telefone, kad net pasimėčiau pati. Šiandien pradėsime nuo Oriflame nagų lako, kuris skirtas prancūziškas manikiūrui, tačiau aš užlakavau net 3 sluoksnius ir rezultatas man be galo patiko, pereisime prie renginių, o vėliau Beauty Talk rubrika. 



Gamintojo aprašymas:





Ilgai išliekantis puikiai dengiantis naujausių atspalvių nagų lakas. Su „Expert“ geline technologija, kad lygiai padengtumėte. Neskilinėjanti ir neblunkanti spalva. Plačiu „High Definition“ šepetėliu tiksliai užtepsite laką.

Talpa: 8 ml.

Kaina: 6,50 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:







Rezultatas:




Mano nuomonė:

Aš gavau be galo daug naujienų iš Oriflame, bet dar nieko nespėjau išbandyti, tik nagų lakus. Nes nagų lakai mano mėgstamiausia tema. Pirmoje eilėje buvo juodas, na o kaip kitaip, vėliau lakavau nagus jau Ice Pink, jis skirtas prancūziškam manikiūrui, tačiau aš užlakavau net kelis sluoksnius (kurie išdžiuvo per kelias minutes dėl didelio blizgučių kiekio). Nagų lako spalva - rožinė, bet nėra labai jau ryški, tai tikrai ne baby doll atspalvis, aš sakyčiau, tai labiau nude spalva su vos matomu rožiniu atspalviu. Konsistencija pakankamai tiršta, tačiau man spalva pasimatė po 3-jų sluoksnių. Blizgučiai nusivalo labai sunkiai, pliusas - manikiūras išsilaikė apie 4 dienas. Tokia universali spalva tik bet kokiai progai, o tobulai plokščias teptukas leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig