2016 m. kovo 1 d., antradienis

Pabaigiau 2016.02


Ar mėnuo buvo labai jau trumpas, ar naujų kosmetikos priemonių buvo labai daug, tačiau pabaigtukai tilpo vos penkiose nuotraukose. Aš jau atslaisvinau dėžutę ir labai noriu atsiliepimais apie pasibaisusius produktus pasidalinti bloge.

Jeigu aš ką nors retušuoju nuotraukose su Photo Shop, tai nereikalingi plaukai. Aš pastoviai juos bandau pašalinti, bet macro nuotraukos su lūpų dažais labai jau negailestingos, puikiai matosi kiekvienas plaukelis, todėl pieš rodant lūpų dažus naudoju juosteles. Išbandžiau labai daug įvairių, Velvetic Tee Tree Oil patiko labiausiai, gerai pašalina plaukelius, bei nesukelia alerginės reakcijos.

Draugės dovana, vienkartinė veido kaukė Beauty Friends II su alijošiaus ekstraktu (Korėjietiška, iš Tailando), labai gerai drėkina ir atpalaiduoja veido odą.

Apie šitą kojų kaukę galima šnekėti valandų valandas, mano pirmas įspūdis - nepatiko. Priminsiu, kad tai Purederm Azijietiškas pedikiūro variantas. Tačiau po geros savaitės kojos nesilupa, labai minkštos, švelnios ir tikrai atrodo geriau. Net po labai gero pedikiūro rezultatas kiek prastesnis. Tačiau tokį pedukiūro variantą galima naudoti tik žiemą, nes vasarą vaizdas bus tragiškas, šerpėtuojančios kojos atrodo ne kaip, patikėkite.


Būtent Agaflos kojų vonelė paspartino Purederm kojų kaukės poveikį, sausa oda nusilupo žymiai greičiau.

Nežinau kelintą įpakavimą naudoju, be galo patinka, perku pastoviai ir daug, pristatau savo dvi mėgstamiausias vonios druskas: Planeta Organica Dead Sea Sald ir Naminiai receptai Braziliškas apelsinas. Druskos labai maloniai kvepia, sudėtis iš natūralesnių, poveikis - pamaitinta kūno odą ir be galo malonus kvapas.


Tonizuojantis losjonas iš Graikijos su alijuošiaus ir alyvuogių ekstraktais, labai patiko, būsiu Graikijoje, dar nusipirksiu kelis įpakavimus. O kol kas naudoju Lush.

L'oreal akių makiažo valiklis, žinau, kad daugeliui nepatinka, labai riebina paakių zoną, tačiau gerai nuvalo vandeniui atsparų makiažą ir blakstienų tušą. Naudoju jau 3 buteliuką, nes savaitgalį nusipirkau naują.

Eveline Slim Expert priemonė nuo celiulito, vos damušiau, nes šaldomasis poveikis žiemą tikrai per daug, nusipirkau iš tos pačios linijos, raudoną variantą, kuris maloniai šildo.

Pasibaigė vienas įpakavimas Korėjietiškos dantų pastos, tačiau aš visą mėnesį naudojau Lush dantų miltukus, bet jau spėjau nuneštu tuščią įpakavimą į Lush, iškeisti į naują Lush veido kaukę.


Korėjietiški dantų šepetėliai su anglies ekstraktu nepamainami mano kosmetinėje, perku pastoviai. Valo labai švelniai, idealiai tinka jautrioms dantims ir kraujuojančioms dantėnoms.

Estel LUXURY aliejus plaukų blizgesiui, patiko, tačiau šio metu mano meilė - Davines. Kol kas nekartosiu.

Natur Butique veido pienelis ir kremas veidui su rožių ekstraktu, patiko, sunaudojau ne iki galo, vos vos liko priemonių ant dugno, bet pasibaigė galiojimo laikas.


L'oreal Absolut Repair plaukų šampūno mėginukas, nežinau net ką parašyti, labiau nepatiko, nes apsunkina plaukus, tinka labai pažeistiems ir sausiems plaukams, ačiū, mano jau nebe tokie.

Glam Glow momentinė paakių kaukė, labai patiko, tai unikali SOS priemonė, kuri skaistina, šviesina ir maitina paakių zoną. Mielai pirkčiau pilną įpakavimą, bet stabdo kaina.

Make Up Factory CC kremas labai geras, tačiau vis ne mano spalva. 

Mano mėgstamiausias MAC lūpų blizgis, išnaudojau iki paskutinio lašo, jis iš limituoto leidimo kolekcijos, todėl atrasti parduotuvėje būtent šito atspalvio bevei neįmanoma. Gaila ;-(

Planeta Organica koncentratas nuo celiulito, arba aš ne taip naudojau, arba priemonė man tikrai netinka. Labai lipnios konsistencijos, jokio poveikio. Naudoju jau antrą mėnesį, bet nežinau, reikia tikriausiai išmesti.

Labai daug Lush kosmetikos mėginukų, labai patiko Comforter, jau nusipirkau šios nuostabios dušo želės mažą įpakavimą, Yuzu ir Cocoa įrašyta į norų sąrašą, o Love Letuce jau laukia manęs šaldytuve. Visada rekomenduoju paprašyti mėginuko, būtet taip galima suprasti kokios kosmetikos priemonės patinka ir tinka būtent Jums.


Toks buvo mano trumpas grožio mėnuo,
ačiū, kad skaitote,


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig