2016 m. kovo 1 d., antradienis

Carmex Original Lip Balm Tube lūpų balzamas



Mano pažintis su Carmex lūpų balzamais prasidėjo taip, vieną kartą per makiažą visažistė užtepė man ant lūpų vyškių skonio ir kvapo Carmex balzamą, man jis be galo patiko, nes kvapas ir skonis buvo tikrai wow, aš nuskubėjau į parduotuvę ir per klaidą nusipirkau paprastą. Atėjus namo ir užtepus ant lūpų supratau, kad nieko baisesnio nesu naudojus, labai nepatiko balzamo skonis ir kvapas. Tiesą sakant, po kelių bandymų skonis ir kvapas jau nebuvo tokie baisūs, o poveikis mano sausoms lūpoms buvo geras. Šitas balzamas guli prie mano lovos, tepu lūpas vakarais, šiandien papasakosiu kodėl.




Gamintojo aprašymas:


Carmex® Original Lip Balm Tube lūpų balzamų sudėtyje yra naudojami tik aukščiausios rūšies ingredientai, kurių dėka Jūsų sausos, šerpetojančios ar pažeistos lūpos taps apsaugotos ir sveikos. Šie lūpų balzamai taip pat nuramina ir gydo atviras žaizdeles.

Talpa: 10 gr.

Kaina: 4,30 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Aš puikiai suprantu kodėl šitas balzamas patinka daugeliui, nes jis minkština ir drėkina lūpas iš karto. Tokia savotiška SOS priemonė, aš irgi pasidaviau būtent tada, kai mano vizažistė užtepė šį balzamą prieš darant makiažą. Tačiau man labiau patinka vyšninio balzamo kvapas, nei šito. Šitas - mėtos, mentolis ir žolelės, pradžioje neįprasta, vėliau jau nesijaučia nei skonis, nei kvapas. Vienintelis minusas, balzamas nelabai tinka žiemai, nes sušalo mašinoje, jo išspausti buvo tiesiog neįmanoma.Teko šildyti namuose, todėl dabar jis guli prie mano lovos, aš naudoju jį nakčiai, atsikeliu su pamaitintomis ir nesausomis lūpomis, galima drąsiai tepti matinius lūpų dažus. Noriu pasakyti, kad balzamas turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį, labiausiai jaučiamą pučiant vėjui žiemą, dėl tos priežasties ir palikau balzamą naudojimui namuose.
Ar man patinka Carmex lūpų balzamas? Nelabai, bet naudoti galima, geriau nei EOS, plius įpakavimas fainas, nereikia galvoti kaip užtepti, viskas higieniška. O vyšninį tikrai rekomenduoju.






SHARE:

3 komentarai

  1. Обожаю эти бальзамы!)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. A mne s vysenkoj bolshe nravitsia, cem prostoj, prostoj ne ocen ;-(

      Panaikinti
    2. Многим простой не нравится, а мне как то он самый самый :P

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig