2016 m. kovo 1 d., antradienis

Kiehl’s atkuriamasis naktinis koncentratas


Labas rytas, mano brangieji, su PAVASARIU, pagaliau mes jo sulaukėme, beliko sulaukti tik pavasariško oro. O kol kas noriu papasakoti apie Kiehl's naktinį koncentratą. Skaičiau be galo daug gerų atsiliepimų būtent apie šį produktą, tačiau išbandyti pavyko tik dabar. Ar aš likau sužavėta Kiehl's? O taip, nes tobulas ne tik įpakavimas, bet ir priemonės kvapas, taip pat sudėtyje labai daug skirtingų aliejų, o rezultatas iš ryto stebina.



Kiehl’s atkuriamasis naktinis koncentratas su levandų aliejumi ne tik skatina greitesnį veido odos atsinaujinimą nakties metu, bet ir ramina bei atpalaiduoja prieš miegą.

Įpakavimas:









Konsistencija:



Mano nuomonė:

Veido priežiūros priemonė nakčiai yra būtina, ypač žiemą, kai oda yra pavargusi ir išsausėjusi. Jau seniai žinau, kad ir riebiai odai galima naudoti aliejus, todėl bandyti buvo nebaisu. Atidarius mėlynos spalvos buteliuką pajaučiau nuostabų levandų kvapą, gerai atpalaiduoja ir nuteikia miegui. Turiu dieninio koncentrato mėginuką, jis kvepia apelsinais ir citrusiniais vaisiais, iš karto suteikia energijos. 
Šnekant apie naktinio koncentrato sudėtį, noriu pasakyti, kad ten gausų įvairių naudingų ir vertingų aliejų, plius nėra parabenų, bei mineralinių aliejų. 99,8 % sudėties - natūralūs eteriniai aliejai.
Buteliukas stiklinis, tamsiai mėlynas, pipetė irgi stiklinė, viskas atrodo labai gerai ir prabangiai. Aliejus nėra labai riebus, jis susigeria per geras penkias minutes, aš sušildau kelis lašus koncentrato rankose ir padarau lengvą aromoterapijos masažą prieš miegą. Koncentrato kvapas sustiprėja, iš karto atpalaiduoja veido raumenis ir gerai maitina odą.
Na o rezultatas, rezultatą aš pamačiau po gero mėnesio naudojimo, veido poros tapo mažesnės (nes levandos idealiai tinka riebios odos priežiūrai), veidas pailsėjęs ir oda kiek stangresnė. Koncentratas naudojasi labai taupiai, todėl jo užteks tikrai ilgam. Dabar aš puikiai suprantu, kodėl šis koncentras taip patinka visiems ir turi tiek gerų atsiliepimų ir didelį pliusą nuo manęs, tačiau mėgstamiausiu Kiehl's veido priežiūros produktų (kol kas) tapo dieninis koncentratas, jis man patinka be galo ir krašto. Laukiu kada atsidarys parduotuvėje Lietuvoje ir bus galima nusipirkti pilną buteliuką, nes mano mėginukas jau visiškai eina į pabaigą.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig