2016 m. vasario 29 d., pirmadienis

Chanel Eyes Makeup Summer 2016 Collection


Tik nulakavau nagus vasariškai ir ryškiai, iš karto gavau naujienlaiškį apie naują Chanel vasaros akių atnaujintų ir naujų produktų liniją. Stebuklas? Ne, tokia jau mano nuotaika. Bet grįžtame prie Chanel, nauja juoda spalva sugrįžta, o taip, tai mes jau supratome iš Promo nuotraukos, tik nauja juoda - tai tamsiai bordo, mėlyna, chaki ir ruda. 











Mano nuomonė:

Kaip be būtų, Chanel moka ne tiek nustebinti, kiek parduoti. Tik Chanel sugeba kiekvieną kartą išleisti keturių atspalvių šešėlių paletę, kuri jau buvo panaši į išleistą prieš metus, tik gal spalvos vos vos kitokios, bet mes bėgame pirkti. Žinote kodėl? Manau dėl to (bent jau aš), kad tai Chanel ir viso grožio industrijos variklis. Kada pirmą kartą aš pamačiau matinius lūpų dažus? Chanel 2011 metais rudens kolekcijoje, ir tik po gerų penkių metų visos kitos kompanijos išleidžia būtent matinių dažų kolekcijas. Būtent už tendencijų kūrimą aš atleidžiu Chanel visus panašius pieštukų ir akių šešėlių atspalvius, ploju atsistojus ir labai noriu pirkti.  Šnekant apie kolekciją, noriu pasakyti, kad nors ir nieko ypatingai naujo šį kartą nematau, tačiau be galo patiko kreminių šešėlių atspalviai, labai noriu tobulą juodą pieštuką ir antakių rinkinuką. 

PS. Įdomu, kada spalvoti blaksteinų tušai atsiras mass market kolekcijose (Chanel Summer 2013), žiūrint į tendencijas dar po kelių metų.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig