2016 m. vasario 29 d., pirmadienis

Essie Fifth Avenue nagų lakas


Manau atėjo laikas pasakyti "taip" ryškiems nagų lakams, juk rytoj jau PAVASARIS, todėl aš noriu pasirinkti jį labai ryškiu manikiūru. Aš dievinu raudonus atspalvius, bet šitas Essie nagų lakas tai tikroji spalvos bomba, ryškiai raudonai-oranžinis. Atrodo labai ryškiai ir gražiai ant mano trumpų nagų, kviečiu žiūrėti daugiau nuotraukų.




Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:





Rezultatas:






Mano nuomonė:

Jau tikriausiai supratote, kad šita spalva man labai patiko, su tokia nagų lako spalva tikrai būsite dėmesio centre. Spalva labai ryški, beveik neoninė. Idealiai tinka pavasariui ir vasarai, ypač gražiai bus prie įdegusio kūno kur nors paplūdimyje derinant prie balto smėlio ir mėlynos spalvos jūros ar vandenyno. Nepatikėsite, kaip aš svajoju apie atostogas, tikriausiai būtent tai lemia tokios spalvos pasirinkimą. Aš derinu nagų laką prie rankinių arba prie lūpų dažų, jeigu jau ryškiai, tai ryškiai, nors mano drabužių spalvų pasirinkimas - juodai balti atspalviai, per daug spalvotų akcentų irgi negerai. 
Šnekant apie Essie noriu pasakyti, kad šepetėlis labai patogus, leidžia tiksliai nulakuoti nagus iš pirmo kartą, taisyti beveik nereikia ( nuotraukose du nagų lako sluoksniai) Aš naudojau tik nagų lako pagrindą, taip mano manikiūras išsilaiko idealiai apie 4 dienas. Rekomenduoju, man labai patinka.

PR sample















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig