2016 m. vasario 29 d., pirmadienis

Kai labai norisi blynų....



Kartais taip norisi blynų, taip norisi, kad tiesiog negaliu. Galvojate nemoku kepti blynų namuose? Moku, tačiau mūsų virtuvė sujunga su sveitaine, todėl jeigu kepame bulvynius blynus, tenka labai ilgai vedinti kambarį. Gartraukis? Nepadeda nei kiek, bulvių kvapas lieka mūsų namų kvapu dar ilgai. Paprastai maistą gaminame orkaitėje, todėl kvapai nebūna tokie stiprūs. Nežinau kodėl, taip jau išeina, kad kelintą savaitgalį iš eilės vis atsidūriu La Crepe. O ten yra blynų: bulvinių, amerikietiškų, saldžių ir karamelizuotų. Taip, rytoj jau pavasaris, todėl šiandien dar skaniai valgome, o rytoj jau negalima. ;-)


Vakar važiavome į Ozą, užsukome į La Crepe, man labai patinka interjeras. Labai smagu sėdėti prie savo staliuko, žiūrėti į Preikybos centro aukštus, stebėti kaip vaikšto žmones, ką perką. Faina gi, ypač savaitgalį, kai nereikia niekur skubėti ir galima atsipūsti po ilgos darbo savaitės. Negaliu pasakyti, kad picos čia pačios skaniausios mieste, bet nėra ir blogos. Labiausiai įvertinau Heinz Habanero Hot Sauce padažą, jeigu čia neišbandyčiau, tikrai niekada nenusipirkčiau, o dabar toks pat buteliukas stovi ant mano stalo. Labai patiko Amerikietiškį blyneliai su vištiena ir morkomis, be galo skanu. O Creme Brulee desertas buvo labai skanių pietų pabaiga.









Labai smagu, kad gavome nuolaidų korteles nemokamai, dabar galėsiu užsukti dažniau blynų, nes jie tikrai labai skanūs. 

PS. dar noriu papasakoti apie pultelį, kurį radome ant stalo, galima paspaudus migtuką iškviesti padavėją, paprašyti meniu arba sąskaitos, manau tikrai labai patogu ir sutaupo laiko.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig