2016 m. kovo 10 d., ketvirtadienis

Purederm Intensive Healing Foot Mask


Aš kelias dienas leidau sau pailsėti, nes užpuolė PMS, labai skaudėjo nugara ir atsirado erzlumas ir vidinis nepasilenkimas. O šiandien jau lengviau, todėl drąsiai galiu rašyti ir dalintis pozityviomis emocijomis. Noriu papasakoti apie dar vieną Purederm kojų kaukę. Prisiminate Azijietišką pedikiūrą? Negaliu pasakyti kad man patiko procesas, tačiau rezultatas buvo tikrai geras. Šiandien apie Intensive Healing Foot Mask pašnekėsime plačiau, poveikis ir procesas tikrai žymiai malonesnis.










Mano nuomonė:

Pradžioje noriu aprašyti ką reikia daryti: atidarome įpakavimą, išplauname kojas, toliau reikia prakirpti kojines, jų viduje kremas, užsidedame kojines ir laukiame 20-30 minučių, kojų perplauti nereikia, palaukti kol kremas susigers. Viskas kaip ir labai paprasta.

Aš noriu kelis žodžius pasakyti apie įpakavimą, naudoti be galo patogu, viskas super, patiko net labai. Tikėjausi gal kiek kitokio kvapo. Ant įpakavimo pavaizduoti obuoliai, tikriausiai dėl to galvojau, kad kvapas bus švelnus obuolių, jis buvo, tačiau labai jau cheminis. Gal reikėjo padaryti kojų ir rankų kaukes persikų kvapo? Vat ten tai buvo kvapas.
Savaime suprantama, po intensyvaus kremo naudojimo kojos labai švelnios, minkštos ir pamaitintos. Efektas išsilaiko apie geras keturias-penkias dienas, o po to reikia arba pakartoti procedūrą, arba naudoti intensyviai maitinantį kojų kremą.
Ar man patiko tokio tipo kojų kaukės? Man labai patiko, tik jų kaina nėra labai maža, todėl čia jau jūsų teisė rinktis, arba kaukė, arba kojų kremas.

PR Sample









SHARE:

2 komentarai

  1. o kur jas pirkti galima? Papasakojau pusseserei apie korėjietišką pedikiūrą (man patiko visai), bet kur įsigyti ir kiek kainuoja tai ir nežinau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man merginos rašė, kad yra Maximoje, bet aš niekur pati nesu mačiusi, net Akropolyje. Tai aš už www.ebay.com

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig