2016 m. kovo 10 d., ketvirtadienis

L'oreal True Match trio


Labai dažnai kosmetikos mylėtojų forumuose matau klausimą "Kokia kreminė pudra geriausia?". Ar egzistuoja pasaulyje kreminė pudra arba makiažo pagrindas, kuris vienodai geras visiems? Manau tikrai ne, todėl tikiu, kad užduodamas klausimas turėtų prasidėti nuo veido odos būklės aprašymo. Pvz. mano oda kombinuota, žiemos sezonu linkusi į sausumą, mėgstu didesnį maskavimą, kokią pudrą geriau pasirinkti? Čia aš jau apie savo odą, tačiau nuo odos tipo ir prasideda kreminės pudros paieškos. Reikia tiksliai žinoti, kokio efekto ir rezultato norisi. Šiandien aš noriu jums papasakoti apie pudros spalvos pasirinkimą, bandysiu aptarti visas True Match priemones, kurias naudoju kartu, na ir galutinis rezultatas.



Kodėl L'oreal? Nes iš viso mass market segmento mano odai labiausiai tinka L'oreal. Šnekant apie kremines pudras, žiemos sezonu, kai oda išsausėjusi, linkusi šerpetoti, visiškai nesinori matinio efekto, dar labiau iš sausinti, tačiau visgi norisi pamaskuoti. Mano geriausias sprendimas - L'oreal True Match kreminė pudra, ji tinka kiekvienai dienai, nekemša porų, o svarbiausiai natūraliai atrodo ir pakankamai gerai maskuoja. Ne, veidas tikrai nebus matinis, ji suteikia vos matomą glow efektą, kaip aš vadinu - odos švytėjimas iš vidaus.


L'oreal makiažo mokykloje, kuri organizavo Drogas, pamačiau True Match švytėjimą suteikiantį maskuoklį. Žinote kas svarbu pasirenkant maskuoklio atspalvį? Jis turi būti vienu tonu šviesesnis negu pudra, jo pagrindinis uždavinys - pašviesinti paakių zoną.  Maskuoklis skirtas  paakių zonos maskavimui, aišku, galima maskuoti ir spuogus, tačiau man atrodo, kad tam reikia kiek kitokios priemonės.



Priėjome prie pudros True Match, ji nėra labai lengvos konsistencijos, ji pakankamai gerai maskuoja. Galiu pasakyti net tai, kad jeigu nenorite didelio maskavimo ir patinka naudoti tik pudrą, True Match puikiai tam tinka. Jeigu naudoti pudra su kempine, maskavimas labai geras. Aš naudoju vos vos užtvirtinti paakių zonoje esantį korektorį su dideliu teptuku, ir tai pudra kiek apsunkina makiažą. Man labai patinka šitą pudrą naudoti po kelių valandų, kai veidas pradeda blizgėti.



Mano priemonių atspalviai tokie: kreminė pudra tamsiausia, tačiau spalva neutrali. Idealiai tinka tiek vasarai - panaudojant bronzinę pudrą, tiek žiemai - tada jau reikia kompaktinės pudros šviesiausio atspalvio. O korektorius ir turi būti labai šviesus, būtent taip maskuojami paakiai.






Rezultatas:





Su makiažu:








Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nebūna blogų kreminių pudrų, būna tik tos, kurios visiškai netinka jūsų veido odai. Todėl prieš perkant, būtina perskaitykite aprašymą, kokiai odai skirta priemonė, kokio efekto galima pasiekti naudojant būtent ją, o šnekant apie atspalvius, bandykite spalvą ant veido, nepatingėkite išeiti į lauką ir pažiūrėti kaip pudra atrodo dienos šviesioje. Prisiminkite, geriu vienu tinu šviesesnė pudra, negu tamsesnė.

Būkite gražios,








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig