2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos



Labas rytas, mano brangieji, kelionės daro savo, pavargstu nežmoniškai. Ypač sunku važiuoti autobusu 9 valandas, todėl namuose jau noriu kiek pailsėti. Šią savaitę manęs irgi laukia labai daug pristatymų, kelionę ir mados pasirodymai. Todėl vėl planuoju minimaliai, nes bijau nespėti, geriau padaryti daugiau, negu mažiau.





Tiems, kas planuoja kelionę į Taliną bandysiu iš praktiškos pusės papasakoti apie keliones ypatumus, numatomas kainas ir Tallink City viešbutį. Ar žinojote, kad Taline miesto gyventojams pravažiavimas autobusais ir troleibusai yra nemokamas? Nepriklausomai nuo amžiaus, šaunu, ar ne. Tačiau miesto svečiai turi suploti už kelionę vos ne du Eurus. 


Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie Louise Galvin plaukų priežiūros priemones, išbandžiau ir labai noriu papasakoti ir Jums.


Gavau labai daug naujienų iš Oriflame, jau kelis išbandžiau, pradėjau nuo nagų lakų, juodas tikrai tobulas, nude su auksinės spalvos blizgučiais irgi patiko. Bandysiu šiandien papasakoti, nes nuotraukos jau padarytos.


Galima pirkti pigesnius šepetėlius, jie nėra blogi, tačiau jie nėra ir tobuli. Dar vienas mano mėgstamas Sigma šepetėlis, kuri nusipirkau pati.


Ne vien raudonos spalvos matiniai lūpų dažai yra mano kosmetinėje, pasakosiu apie tobulai šaltos nude spalvos PUPA Miss Velvet matt


Sensilis kreminė pudra labai gerai maskuoja, suteikia labai lengvą 'glow'efektą ir nerealiai gražiai atrodo ant veido.




Pasidalinsiu savo nuomone apie Oriflame maskuoklį, kuris idealiai tinka paakių maskavimui


O kaip jums mano naujieji akiniai? Kaip gerai, kad pasiėmiau juos su savimi į Taliną, nes ten taip pučia vėjas, kad nepriklausomai nuo saulės, akiniai yra būtinumas, nes man, asmeniškai, bėga ašaros.


Niekaip nesuprantu, kaip aš galėjau jums nepapasakoti apie SkinCode naktinį kremą, taisysime padėtį šią savaitę


Peržiūrėjau orų prognozę ir supratau, kad Rygoje mano geriausiu draugu taps St Moriz savaimio įdegio putos


Tikriausiai visi jau papasakojo apie naują Pupa pavasario kolekciją, tačiau aš pasakosiu kiek kitaip, bandysiu palyginti šituos skaistalus su Guerlain praeitos pavasario kolekcijos meteoritais.


Davines Alchemic plaukų priežiūros priemones (silver spalvos) tobulai tonuoja plaukus, nesausina ir suteikia pilką atspalvį be violetinio tino, ko gero, tai geriausios tonuojančios plaukus priemones.



Ar verta mokėti brangiau už rankų kremą? jeigu tai Juvena, tikrai taip.


Pasidalinsiu antros Tallinnn Fshion week dienos nuotraukomis.


Na ir prasideda renginių maratonas, Body talk, Urban Decay VIp vakaras, H&M kolekcijos pristatymas.





O penktadienį manęs laukia Riga Fashion Weeek




Šeštadienį Rygoje dalyvauju Maybelline Make up Happen vakarėlyje




Naujienos:

Pagaliau atkeliavo mano užsakymas iš www.ebay.com, apie šepetėlius jau galima perskaityti bloge:


Ir naujienos iš Oriflame, nekantrauju išbandyti...





Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig