2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Sensilis in Private Label


Pirmadienį vakare aš jau skubėjau į Private Label parduotuvę, ten buvo Sensilis kosmetikos pristatymas. Sensislis kosmetiką jau esu mačius Eurovaistinėje, Vilniaus Akropolyje, net jau spėjau įkišti rankas į kremines pudras, tačiau kur kas įdomiau buvo išgirsti viską iš pirmų lūpų. Šiandien daugiau nuotraukų ir bendra informacija apie Sensilis, nes kol kas nieko komentuoti negaliu, reikia išbandyti ir tada šnekėti.



Kol laukiau pristatymo, perėjau stendus su kvepalais. Man labiausiai patiko kondensuoto pieno kvapo kvepalų variantas. uostau jau nebe pirmą kartą, tačiau nusipirkti vis nedrįstu, kvapas išskirtinis ir labai saldus. Negaliu pasakyti, kad nemėgstu saldžių kvepalų, daugiau vertinu išskirtinumą. Tačiau kvepalai Private Label tikrai išskirtiniai.





Taip rašo apie save gamintojas:

Sensilis – tai išskirtinė kosmetika, kuriai sukurti naudojamos daugiau kaip 20 metų kosmetikos gamybos patirtys ir mokslo pasiekimai. Tai efektyvi ir saugi kosmetika, pagaminta su didžiuliu farmaciniu atidumu ir kontrole. Sudėtingos produktų receptūros ir išskirtinės kosmetikos priemonių tekstūros kasdienę odos priežiūrą paverčia patogia ir malonia patirtimi. Sensilis - tai prekės ženklas, kuris užtikrina maksimalų saugumą ir efektyvumą tam, kad patenkintų reikliausių klientų poreikius kovoje su laiko pėdsakais. Sensilis – tai plati produktų gama: veido priežiūros priemonės, kremai nuo raukšlių, kūno puoselėjimo priemonės, dekoratyvine kosmetika, saulės kosmetika, tačiau labiausiai  šis prekės ženklas vertinamas už savo išskirtinį dėmesį produktams, kurie saugo veido odą nuo bėgančio laiko poveikio ir puikiai slepia jo pasekmes.

O aš noriu pasakyti, kad Sensilis tai ne tik veido priežiūros priemonės, bet ir dekoratyvinė kosmetika. Yra skirtingos veido priežiūros priemonių grupių kategorijos, pagal amžių ir pagal odos tipą. Labiausiai įstrigo tai, kad kosmetika nebandoma su gyvūnais, gaminama laikantis labai griežtų standartų ir kokybiška. Šnekant apie pristatomus produktus, labai patiko gelinės tekstūros drėkinamasis kremai riebiai-mišriai odai, super sprendimas vasarą, nes kremas gerai vėsina ir labai lengvos konsistencijos.
Labai patiko (iš išvaizdos) Skin Delight juodos spalvos veido šveitiklis, kuris pagamintas aktyviojo anglies pagrindu.





Šnekant apie dokaratyvinę kosmetiką, noriu paminėti Sensilis veido pudras, kurios visos skirtingos ir turi skirtingas funkcijas. Kompaktinės pudros yra kelių rūšių: suteikia spindesio, matiškumo ir bronzinė pudra pasakiško grožio iš 2-jų dalių (bronzinė ir kūno spalvos su shimeriu)


Na o kreminius makiažo pagrindus aš jau spėjau išmėginti (ant rankos) vaistinėje. Man labiausiai patiko Velvet Skin makiažo pagrindas su pipete, tai makiažo pagrindas serumas, kuris puoselėja veido odą. Ką galiu pasakyti išbandžius ant rankos, kad spalvų pasirinkimas gana didelis, kad tekstūra švelni ir maloni, tačiau labai gerai maskuoja. Pati pudra suteikia veidui matiškumo.


Šį kartą tiek, priminu, kad Sensilis kosmetika parduodama didžiausiose Eurovaistinėse, parduotuvėje Private Label ir www.tiesioggrazi.lt













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig