2016 m. kovo 9 d., trečiadienis

Chanel Dans La Lumiere de L’Ete Collection Summer 2016


Ar jau matėte kokia Chanel vasara mūsų laukia? jeigu dar ne, kviečiu aptarti ir pažiūrėti pirmas kolekcijos nuotraukas kartu.




Kaip jau matote, Chanel nagų lakai naujoviški. Aš jau spėjau pagoogli ir pamačiau visiškai naują platesnį šepetėlį. Super, tikrai bus įdomu išbandyti ir palyginti, o žalios spalvos atspalvis žada tikrai daug, kiti oranžiniai-raudoni  jau kiek pabodę, kiekvienais metais Chanel nagų lako spalvos atrodo panašiai. Toliau mano žvilgnis sustojo tiek kontūravimo palėčių, viena  pudra tamsesnė su bronzantu, kita skaistalai ir spindesio suteikianti priemonė (bent jau taip matosi iš nuotraukos). Labai didelis lūpų blizgesių pasirinkimas, labai įdomu kokia bus jų tekstūra ir pigmentacija, nes spalvos tikrai labai ryškios ir gražios. Dar matome žalios ir persikinės spalvos akių pieštukus ir tradiciškai vandeniui atsparų blakstienų tušą, gal irgi žalią?
Keturių spalvų šešėliai labai didelio įspūdžio nepaliko, gamintojas rašo kad tai kopų šilkinio smėlio tekstūra ir saulėlydžio spalvos. Taip, taip, viskas labai panašu, tačiau ne, Chanel šešėlių daugiau nereikia. O kas patiko jums?




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig