2016 m. kovo 28 d., pirmadienis

Sigma F35 Smailas švytėjimo suteikiančios pudros šepetėlis



Aš jau sakiau ne kartą, Sigma, tai kokybė už kurią verta mokėti. taip, sutinku, ne kiekvienas gali sau leisti nusipirkti Sigma kosmetinių šepetėlių rinkinį už 400 EUR, tačiau kelis pagrindinius šepetėlius galima turėti. Aš savo bloge pasakoju apie geriausius, kurios po pirmos pažinties su Sigma nusipirkau pati perskaičius be galo daug atsiliepimų užsienio bloguose.




Sigma Beauty patentuota Sigmax® ir SigmaTech™ technologija
- Šereliai nesugeria makiažo priemonių
- Antialerginiai šereliai nesukelia alerginių rekcijų
- Rankenėlė pagaminta iš lengvo medžio, padengta 8 sluoksniais dažų, atsparių subraižymams ir vandeniui.
- Šepetėlių antgaliai pagaminti naudojant SigmaAlloy™ technologija,kuri neleidžia metalui rūdyti. Turi antibakterinių savybių.
- 3 užspaudimo žiedai suteikia tvirtumą ir ilgaamžiškumą.
- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų


Kaina: 25 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Šepetėlis:








Mano nuomonė:

Manau apie tai, kad Sigma labai kokybiški kosmetikos šepetėliai skirti profesionalams, tačiau idealiai tinkantis naudojimui namų sąlygomis, pasakoti nereikia. Vienintelis minusas - aukšta kaina, tačiau už kokybę reikia mokėti, Sigma atveju, mokėti verta. Tačiau nemanau kad namų naudojimui aklai reikia pirkti visus įmanomus Sigma kosmetikos šepetėlių variantus. Aš už protingą investavimą, todėl patikėjau vienu blogu, kur buvo rašome apie būtiniausius ir geriausius Sigma šepetėlius (nuotrauka prie gamintojo aprašymo), Sigma F35  buvo vienas iš jų būtent jį aš ir nusipirkau. Jis gana mažas, nors parašyta, kad jis skirtas higlighteriui, aš jį naudoju biriai pudrai paakių maskuoklio fiksavimui. Jis labai minkštas, malonus, nedirgina odos ir padengia paakių zoną vos matomu pudros sluoksniu. Pasakysite galima pudrai naudoti bet kokį šepetėlį? Galima, tačiau rezultatas bus kur kas kitas. Aš jums pasakysiu daugiau, naudojant netinka šepetėlį, pasirinkus net geriausią birią pudrą galima negauti norimo rezultato. Šitoje vietoje šepetėlis irgi labai svarbus. Būtent todėl aš naudoju ir labai džiaugiuosi turėdama Sigma F35 . Taip pat šepetėlis skirtas lengvam veido kontūravimui ir spindesio suteikiančiai pudrai. Tačiau Sigma F35 aš noriu palikti paakių zonai, o  kontūravimui aš labai noriu nusipirkti F23 iš Sigma Architecture kolekcijos.








SHARE:

2 komentarai

  1. Sigmos , su sigmos ženkliuku ,šepetėlių pasipirkau kelis ,F nuo 80 iki 84 keturis iš aliexpresso už 8 eur . Man geri, nes tikrai neįpirkčiau orginalų, o dar net nelietusi orginalų, tai nežinau skirtumo, gal ir pajusčiau panaudojusi :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Skirtumas tikrai yra, aš turiu brangesnius jessup šepetėlių rinkinius, su Sigma tikrai nepalyginsi, bet taip, Sigmos kainos tikrai aukštos, todėl turiu kelis Sigma (kol kas), o kitus (bazinius) iš jessup

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig