2016 m. kovo 11 d., penktadienis

Skaisti lyg Alpių sniegas paakių oda su Skincode paakių kremu




Aš esu realistas, puikiai suvokiu kiek man yra metų, todėl suvokiu, kad veido oda reikia rūpintis kelis kartus daugiau. Jeigu meno veido oda atrodo gerai, paakiai dažniausiai išduoda mano amžių. Nemiega, stresas ir tas nesveikas noras išgerti daugiau vandens nakčiai padaro savo, todėl vien jau drėkinančių kremų neužtenka. Reikia maskuoti tamsius ratelius, o jeigu užmaskuoji neteisingai, gaunasi dvigubai blogiau. Šiandien noriu Jums papasakoti apie stipresnį kremą iš Skincode, kuris kiek sumažina tamsius ratelius.





Gamintojo aprašymas:


SKINCODE Alpine White Brightening Eye Contour Cream Paakių kremas


Šio kremo sudėtyje esantys komponentai padeda pašviesinti, išlyginti odą ir pašalinti toksinus. Vitaminas B3 ir Alpių augalų kompleksas padeda kovoti su pigmentinėmis dėmėmis, žaliųjų dumblių kompleksas mažina tamsius ratilus po akimis. Lengvos tekstūros kremas greitai įsigeria. Priemonė tinka visiems, kuriems reikia mažinti tamsius ratilus ir pigmentines dėmes aplink akis.

Talpa: 15 ml (mano mini įpakavimas)

Kaina: 33 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada

Įpakavimas:







Konsistencija:



Mano nuomonė:

Šitas kremas patiks toms, kas jau suvokia, kad vien paakių zonos drėkinimas nieko gero neduoda. Taip, sutinku, labai faina kai tau 20 metų vos vos pereiti paakių zona su lengvos tekstūros šaldomuoju kremu, tačiau man jau reikia ką nors rimtesnio. Aš jau stoju į kovą su senėjimų, tačiau mano tikslas laimėti, o ne sumažinti simptomus. Bet labai riebaus ir lipnaus paakių kremo aš irgi nenoriu. Ką darau aš, turiu du skirtingus paakių kremus: dieninis - SKINCODE Alpine White Brightening, kuris pašviesina paakių zoną, suteikia jai gaivumo, sumažina patamsėjimus ir juodus ratelius, kiek padrėkina, tačiau neriebina, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas, nuo jo paakių maskuoklis nesubėga. Ir kiek stipresnį paakių serumą iš  Exclusive linijos, kuris kovoja su raukšlėmis kol aš miegu. Kodėl ne vienas kremas dienai ir nakčiai, noriu skirtingų tekstūrų, noriu dienos metų lengvo drėkinimo, tačiau ir pagalvos kovojans su paakių patamsėjimu, o naktį - maitinimo, noriu neapsunkinti savo paakių zonos. 
Noriu dar kelis žodžius pasakyti apie Skincode Alpių balinamąją veido priežiūros liniją, pastebėjau kelias pigmentines dėmes ant veido, kelis kartus užtepiau paakių kremo ir jos tapo kiek šviesesnės. Ne, stebuklo niekas negarantuoja, reikia ieškoti tokio kremo, kuris tinka būtent Jums, tačiau Skincode vienas iš geriausių pasirinkimų.





PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. Dieve, man paakių kremai tikras išsigelbėjimas. Gal pernelyg paranojiškai į savo paakių odą žiūriu, bet jau įžiūriu pirmas raukšles (greičiau mimikos nei senėjimo, bet kas ten žino), ir baisiai panikuoju, kaip čia jas išsinaikinti :D Reikės ir šį išmėginti, noes man Clinique Smart Custom labai patinka!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. A irgi taip pat žiūriu, vis žiūriu ir žiūriu ;-) Clinique labai bazinis, tačiau tau kaip tik, Skincode žymiai stipresnis, aš anksčiau tokius naudojau profilaktiškai, kad oda nepriprastu, arba kaip sos priemonę, jeigu neišsimiegojai, o reikia atrodyti gerai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig