2016 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Urban Decay Revolution High Colour Lip Gloss (spalva LIAR)




Aš irgi galvojau pradėti pasakojimą apie Urban Decay nuo šešėlių paletės, bet išbandžius naują lūpų blizgesį supratau, kad tai tikras TOP'as. Tikriausiai tai įvyko dėl to, kad paletes aš jau išbandžiau ir įvertinau, tikrai žinojau ko tikėtis, bet blizgesys mano pakerėjo po pirmo panaudojimo.





Įpakavimas:










Spalva:







Rezultatas:







Mano nuomonė:

Nude spalvos blizgesiai pastoviai madinga klasika, Urban Decay blizgio įpakavimas atrodo tobulai, plokščias, visur išspausti kompanijos logotipai. Kaip aš jų niekada nemačiau? Tikrai nusipirkčiau pabandymams, nes spalvų įvairovė labai didelė. Konsistencija kreminė, atrodo ant lūpų kiek šviesiau nei ant rankos, tai klasikinis Nude atspalvis, kuris tinka kiekvienam. Blizgio teptukas patogus, leidžia tiksliai nudažyti lūpas, kvapo ir skonio blizgis neturi, tai labai didelis pliusas. Dėl savo kreminės onsistencijos, blizgys nesubėga į raukšles, atrodo gražiai, turi veidrodinį spindesį, išsilaiko ant lūpų geras 3 valandas, nereikalauja pieštuko. Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Urban Decay kosmetikos bus galima rasti kovo 17dieną, Vilniaus Akropolyje, parduotuvėje Douglas.


PR sample





SHARE:

3 komentarai

  1. Taip pat turiu Urban Decay lūpų blizgesį. Spalvos puikios, bet, manyčiau, jog konsistencija yra per daug lipni.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš turiu panašios spalvos Estee Lauder, vat ten lipnumas, o apie MAC dazzleglass jau net nešneku, tai UD mažiausiai lipnus. ;-) Aišku Dior nelipnūs, bet jie ir nesilaiko, čia jau reikia apsispręsti kas svarbiau, lipnumas, ar tepti pastoviai. Iš patirties galiu pasakyti, užtepus MAC (jis lipnumo karalius) pagalvojau fui, bet įvertinus savo lūpas per geras keturias valandas, supratau, tobula.

    AtsakytiPanaikinti
  3. will I the all the through I the all over I all loll it the I Yuri the little that number he less she for goes to offer s Pearl E Whites o I as I said most seasoned girl the other thing in regards to no 20 when are your industry nobody else yet tune lanai this when I have his who won are you his with mine no doubt planet Earth Hour so parcel of totally up some.

    http://masspmmusclegrowth.com/pearl-e-whites/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig