2016 m. balandžio 11 d., pirmadienis

ANNY nagų lakas KISS You 147


Aš nusprendžiau, kad geriausiai savaitę pradėti nuo ANNY nagų lako Kiss You atspalvio. Šnekant apie ANNY nagų lakus, galiu pasakyti, kad jie jau seniai (du metus) mano mėgstamiausi. Labai gražios ir ryškios spalvos, didelis spalvų pasirinkimas, gera kokybė ir įkvepiančios limituoto leidimo kolekcijos.








ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:



Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš prieš gera savaitę tvarkiau savo kosmetikos lentynas, pamačiau būtent šį atspalvį ir supratau, kad Kiss You neaprašytas bloge. Kaip čia taip? Tokia graži  spalva ir neparodyta Jums? Reikia taisyti padėtį. 
Pradėsiu nuo atspalvio - prigesinta bordo, būtent toms, kas nemėgsta labai ryškių ir tamsių atspalvių. Lako spalvos pagrindas šiltas, lakas be shimerio ir blizgučių. Kiss You konsistencija labiau gelinė, lakuojasi lengvai, man užteko 2-jų sluoksnių tobulam rezultatui, lako pigmentacija labai gera. Tam, kad manikiūras išsilaikytų ilgiau, aš naudoju ANNY papildomas priemonės: pagrindą ir viršutinį sluoksnį, tada džiaugtis manikiūrų galima penkias dienas.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig