2016 m. balandžio 11 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai


Labas rytas, mano brangieji, ir vėl pirmadienis, laikas planavimui. Šį kartą labai daug naujienų, bet daugumą pirkau pati Pelenėje, dar spėjau pripirkti kūno šveitiklių, nei akių makiažo valiklių iš L'oreal Kosmetikos mugėje Maximoje. Planų šią savaitę daug, nes matau kad reikia rašyti daugiau, kai kurias išbandytas kosmetikos priemones laukia savo eilės jau daugiau nei mėnesį.







Šią savaitę pasakosiu apie plaukų atstatymą su REF priemonėmis


Jau spėjome pašnekėti apie NYX antakių gelį, tačiau kokia iš to naudojam, juk priemonės niekur nėra. O L'oreal naujieną jau galima rasti parduotuvėje, plius kitos blogerės sakė man, kad šešėliai antakiams labai patiko.


Žinokite, nebūčiau aš, jau rytoj reikia rodyti darbą, t.y. makiažą su AVON kosmetikos priemonėmis, o pas mane dar darbai net nepradėti. Aš vakar padariau labai daug nuotraukų šiandienai, o šiandien, jeigu bus tinkamas oras fotogtafavimui, darysiu makiažą. Idėją turiu, todėl reikia įgyvendinti.




Iš visų Maybelline naujienų labiausiai patiko Colossal Go Chaotic blakstienų tušas


Na o tai skystas Make Up Store higlighteris, tobulas spalva ir rezultatas ant veido


Pagaliau priėjome prie PUPA pavasario kolekcijos, šešėliai tokių fantastiškų atspalvių, kad labai rekomenduoju

Aš manau tai bus populiariausia Maybelline naujiena - kreminis kontūravimo pieštukas. Mano spalva medium, kiek per tamsi, tačiau apie smulkmenas pasakosiu jau netrukus.


ANNY nagų lako pavadinimas tobulas ir sukelia šypseną - KISS You, gera savaitės pradžia


Ar jau spėjote išbandyti L'oreal lūpų laką, mano rankose Ruby Opera  ryškiai raudonas atspalvis.


Labai noriu papasakoti apie Kiehl's veido losjoną, kuris tinka visų tipų odai 



Jau pasibaigė visi mano mėgstamiausi kremai, pasirodo nuojauta manęs neapgavo, Sensilis kremas -gelis tobulas, tiesiog tobulas. Labai lengvas, gelinės tekstūros ir maloniai kvepia.


Biotherm Aqua - Gelee drėkinamasis kremas labai gerai drėkina ir puoselėja kūno odą.


BeYu matinis lūpų pieštukas ir lūpų bazė, abu produktai tikrai verti mano ir jūsų dėmesio, o apie bazės būtinumą aš supratau tik dabar.


Aš parodoje nusipirkau kelis Kinetics nagų lako atspalvius, raudonas jau ant mano nagų, lauksime kiek išsilaiko manikiūras



Aš jau pasiruošusi papasakoti apie Truvivity vitaminus ir rezultatą


Naujienos:

Mano Pelenės parodos laimikiai



Labai daug žmonių prašė parodyti The Balm mėginukus iš arčiau, pildau norus






Elevitos bazėje pirkau kūno šveitiklius, nes mano jau visi pasibaigė, nors pabaigtukus fotografuok, nes jau pilna dėžė susikaupė


Maximoje per "Grožio mugė" nusipirkau L'oreal akių makiažo valiklį ir Dove kūno losjoną


Atkeliavo naujienos iš MAC, pagal programą rodysiu tik kito mėnesio pradžioje, kai priemones bus galima rasti parduotuvėje.




Ir paskutinis atkeliavo testavimui Garnier Neo dezodorantas, išbandysim ir įvertinsim. Papurškiau ir nustebau, koks įdomus, ką tik nesugalvoja gamintojai kad pritraukti mūsų dėmesį.


Tokie mano šios savaitės planai, 

Ačiū, kad skaitote,













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig