2016 m. balandžio 10 d., sekmadienis

Maybelline Make It Happen Day in Riga Fashion Week with QooQoo




Aš labai dažnai žiūriu Maybelline kosmetikos pristatymus iš NY, ten pagrindinės naujienos pristatomos būtent per NY fashion Week, būna tobuli vakarėliai ir daug stilingų ir madingų žmonių. Per Riga Fashion Week Maybelline pakvietė Latvijos, Estijos ir Lietuvos blogeres į bendrą vakarėlį ir pristatė naujienas, o taip pat parodė makiažus  ir jų atlikimo techniką QooQoo mados pasirodymui.








„Makiažas turi galią keisti, įkvėpti ir motyvuoti. Ir tai yra tai, ką atstovauja „Maybelline New York“. Prekės ženklas įgalina moterį išpildyti savo svajones, išreikšti save ir LEISTI SAU VEIKTI. „Maybelline“, kaip Niujorko prekės ženklui, buvo svarbu, kad nauja prekės ženklo platforma išsivystytų taip, kad galėtų išreikšti pasitikėjimą ir nepriklausomybę, parodydama, kaip makiažo galia padeda moterims išreikšti save ir įgyvendinti visą savo potencialą. Makiažas ir mada, kaip mes žinome, yra labai susijusios, viena kitą papildančios sritys ne tik ant podiumo, bet ir kasdieniame gyvenime, dėl ko moterys jaučiasi turinčios dar daugiau.


Maybelline naujienos:

Pagaliau, pagaliau jau seniai užsienio bloguose matytos kosmetikos priemonės bus galima nusipirkti Lietuvoje, labai seniai norėjau nors pamatyti  Blushed Nude šešėlių paletę, o apie kontūravimo pieštukus net pagalvoti negalėjau. Face Studio Master, kreminio kontūravimo pieštukai pristatomos dviejų atspalvių: light ir medium. Aš jau savo išbandžiau, labai greitai papasakosiu apie rezultatą bloge. Taip pat The Colossal volume blakstienų tušą pakeičia naujiena -  The Colossal Go Chaotic 





„Cosmic Kitten” kolekcija yra perėjimas iš visko įprasto ir praktiško į sprogstamąjį spalvų mišinį. Kolekcija kurta remiantis 4 skirtingomis „Maybelline New York” makiažo tendencijomis, kurių kiekviena pasižymi individualios spalvos kryptimi. „Cosmic Kitten” yra mergaitė, tikriausiai iš kitos galaktikos, - ji gyvena tokioje realybėje, kur vaizduotė neturi ribų. Jos diena yra kvapą užimanti kelionė, ji nėra paviršutiniška, bet mėgsta linksmintis," -pasakoja Aljona Bauska, „QooQoo” įkūrėja ir dizainerė.  
Noriu pasakyti, kad QooQoo'ška (taip prekės ženklą vadina Latvijoje ) yra jaunatviškas, pozityvus, energingas ir labai stilingas prekės ženklas skirtas jaunimui.  Noriu paminėti, kad Latvijoje dizaineriai yra labai arti savo pirkėjų, jie labai gerai žino rinkos tendencijas, moka ir sugeba patikti ir nustebinti savo pirkėjus. Dauguma Latvijos prekės ženklų yra 'ready to wear, tai reiškia, kad po pasirodymų daugumą priekių galima jau rasti internetinėse parduotuvėse ir tai yra labai smagų. O QooQoo timpas ant tiek populiarios, kad beveik visas jaunimas jas nešioja, o kodėl gi ne? Juk atrodo tikrai smagiai. Todėl nieko nuostabaus, kad QooQoo'ška ir Maybelline nusprendė dirbti kartu, labai tikiuosi kad tai ne vienos dienos projektas.








Na ir QooQoo by Maybelline NY makiažai:

Blushed Pink
pagrindinis akcentas - rožinė spalva tiek ant lūpų, tiek ant akių. Priemonė - matiniai rožinės spalvos Maybelline lūpų dažai (spalva 950), kurios visažistė tepa tiek ant akių vietoje šešėlių, tiek ant lūpų. Bendrą įvaizdį papildo baby doll rožinės spalvos skaistalai (spalva 60 Cosmopolitan)






Cosmic Blue

Pagrindinis makiažo akcentas - labai ryškiai padažytos akys. Priemonė - Maybelline COLOR TATTOO 24H kreminiai akių šešėliai, spalva Turquise Forever ir blakstienų tušas The Colossal Go Chaotic 






Sensational Pink

Akių makiažui buvo naudojama nauja Blushed Nude šešėlių paletė, taip pat akių pravedimui buvo naudojami  Maybelline COLOR TATTOO 24H kreminiai akių šešėliai, spalva Infinite White.








Chaotic Space 

Pagrindinis akcentas - ryškus veido kontūravimas ir paryškinti antakiai. Naudojamos priemonės - Maybelline Face Studio Master, kreminis kontūravimo pieštukas ir Brow Satin antakių priemonė.







Aš nuostabiai praleidau dieną, buvau užkulisiuose, mačiau kaip daromi makiažai kitiems modeliams,  turėjau galimybę susipažinti su grožio blogerėmis iš Estijos ir Latvijos. Vienu žodžiu, ačiū Maybelline už puikiai organizuotą šventę.
O štai mano naujienos, kurias gavau testavimui. Parduotuvėse planuojami nuo balandžio pabaigos, todėl aš dar turiu laiko išbandyti, aprašyti ir parodyti rezultatą. 








Make it Happen







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig