2016 m. balandžio 9 d., šeštadienis

Apie Biotherm


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie Biotherm kosmetiką. Aš kartais stebiuosi, ko aš tik nesu bandžiusi. Prie kiekvieno kosmetikos stendo aš galiu stovėti labai ilgai ir dar ilgiau pasakoti apie jau išbandytus kosmetikos produktus. Esmė tame, kad esu rašau blogą vos daugiau nei du metus, tačiau kosmetikos priemones pirkdavau pastoviai, jau esu išbandžius labai daug, todėl galiu drąsiai dalintis savo nuomone. Šiandien mes apžiūrėsime Biothem stendą ir aš papasakosiu apie jau išbandytas priemones ir jums.





Biotherm – prestižinė odos priežiūros produktų bendrovė, nuo 1970-ųjų priklausanti „L’Oreal“. Viskas prasidėjo nuo mineralinio vandens. XIX a. pradžioje prancūzų biologas atrado, kad Šiaurės Prancūzijos Pirėnų kalnų mineraliniame vandenyje yra terminio planktono. Šis planktonas Žemėje atsirado prieš tris milijardus metų – tai viena iš pirmųjų gyvybės formų. Mokslininkai, ištyrę, kad terminis planktonas puikiai veikia odą, nusprendė sukurti pirmąją odos priežiūros produktų liniją, kurios sudėtyje būtų šios medžiagos. Prireikė 20 metų, kol Biotherm biologai išgrynino šią medžiagą ir sukūrė grynąjį terminį planktoną. Biotherm produktai apsaugo odą nuo senėjimo, nuo spuogų, rūpinasi gležna paakių srities oda, suteikia sveiką atspalvį, šalina toksinus. 


Nežinau kodėl, tačiau prie Biotherm stendo aš prisiminu žalios spalvos tonizuojantį losjoną, pirkdavau jį kai kovojau su spuogais ir labai riebia oda. Dabar mano favoritai priemonės nuo raukšlių ir veido serumai.


Vat ką norėčiau išbandyti, tai Biotherm BB kremą, kiek supratau iš aprašymo, jis netik rūpinasi ir puoselėja veido odą, bet ir gerai drėkina.



Mano Biotherm favoritai - LIQUID GLOW veido aliejus, jis nėra riebios konsistencijos, todėl su visais kitais aliejais mano kosmetinėje jį palyginti sunkoka. Tai malonaus kvapo sausas aliejus, kuris susigeria labai greitai, gerai drėkina, tačiau neriebina, suteikia švelnumo.  Nors gamintojas ir siūlo sumaišyti aliejuką su kremu, man toks variantas nelabai patiko. O gal tiesiog Skin-best kremas man nelabai tiko.



O šitą Blue Therapy serumą jau pasisavino mano vyras, aš naudojau kaip priklauso apie mėnesį tam, kad parašyti atsiliepimą, bet vėliau supratau, kad jau naudoju ne viena. Vyras nusprendė, kad jeigu produktas mėlynos spalvos, reiškia tinka ir vyrams, plius jo kosmetinėje jau buvo Biotherm paakių kremas ir emulsija, todėl šiuo brendu jis tikrai pasitiki. Aš galiu pasakyti tik tiek, kad man tikrai patiko švelni serumo konsistencija, kuri labai gerai drėkino mano veido odą, sumažėjo pigmentinės dėmes (nepatikėsite, tačiau aš jas turiu), veido tonas tapo tikrai žymiai lygesnis, o vyrui patiko dėl to, kad nedirgina odos po skutimosi, neriebus ir maloniai kvepia.


Aš niekada nebandžiau ir nepirkau Biotherm kūno priežiūros priemonių, girdėjau labai daug gerų atsiliepimų apie saules liniją ir priemones nuo celiulito. Jeigu jūs turite patirties su Biotherm, parašykite man, bus labai įdomu paskaityti jūsų nuomonę ir komentarus.


Na ir pabaigai vyriška Biotherm linija, mes jau nusprendėme kad norime išbandyti daugiau Kiehl's kosmetikos priemonių, todėl mūsų visas dėmesys ten, o apie žalią kremą po skutimosi aš jau pasakojau, net pati naudojau ir man labai patikdavo.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig