2016 m. balandžio 8 d., penktadienis

Pelenė 2016 grožio paroda, mano įspūdžiai




Šiandien iš pat ryto aš jau skubėjau į Pelenės parodą, žinojau, kad bus labai daug gamintojų, kosmetikos ir plaukų priežiūros atstovų, todėl nekantriai laukiau parodos, o lygiai 10 valandą stovėjau prie pat durų. Tokios parodos Lietuvoje būna tik vieną kartą, tai unikali galimybė pamatyti be galo daug naujienų ir populiarių kosmetikos brendų vienoje vietoje. Aš negaliu nefotografuoti, todėl nuotraukų tikrai daug, nes pasistengiau pamatyti daugiau tam, kad papasakoti Jums.




Nustebau, kad jau nuo 10 valandų ryto buvo ne tik žurnalistai, bet ir labai daug žmonių, kiekvieną minutę jų vis daugėjo, prie kai kurių labai populiarių stendų buvo net neįmanoma prieiti tam, kad padaryti kokybišką nuotrauką.




Kur skubėjau aš? Prie www.topbeauty.lt stendo, nes labai norėjau pamatyti The Balm paletes gyvai, o taip pat pačiupinėti Sigma šepetėlius, nes internetas gerai, o realybėje visai kitaip.



Aš manau, kad Beauty Blend šios parodos hitas, mačiau jų be galo ir krašto. Namuose turiu raudoną variantą (limituoto leidimo), man labai patinka su juo išsklaidyti maskavimo priemonę paakių zonoje. Jeigu dar neturite, labai rekomenduoju, nes dabar jų pasirinkimas milžiniškas.


Garsios The Balm paletės, ką noriu pasakyti, kad prie pat įėjimo yra TopBeauty stovėlis, reikia padaryti nuotrauką ir parodyti merginoms, tada jūsų laukia dovana. Ieškokite stendo, dovanos tokio mielumo, kad tiesiog pasaka, aš net jau vyrui rodžiau.


Sigma šepetėliai tikrai verti kiekvieno sumokėto cento, labai rekomenduoju, mano kolekcijoje jau penki ir tai dar tik pradžia.


O štai Real Techniques Bold Metals collection, nieko negaliu pasakyti, turiu RT paprastus, bet kokybė labai patenkinta.


Labai daug girdėjau gerų atsiliepimų apie make Up Eraser servetėles, pati nebandžiau, bet atrodo tikrai įdomiai.



Salon Plus siūlomų plaukų priežiūros priemonių kainos tikrai labai mažos, pirkau plaukų laką vos už 5 EUR, net Anglijos internetinėse parduotuvėse brangiau, todėl labai rekomenduoju.



Šiais metais labai didelis ir gražus Fragrance international stendas, čia ir PUPA ir L'erbolario, ir Juvena, ir  Declare, ir Skincode, ir Anny nagų lakai. Taikoma 15% nuolaida. Čia laikas sustoja ilgam, nes pamačiau visus L'erbolario kvepalų testerius, atspėkite kokiais pasikvepinau? _ Irisais, nes vyras išvažiavo į Kauną, todėl galima (vyrui labai nepatinka irisų kvapas, jam nuo jo prasideda alergija, o man kaip tik tobulas)



Aš jau mačiau parduotuvėje, galiu pasakyti tikrai sudomino bdb naujos antakių priemones. Labai nustebau, kad antakių pieštukas tik vieno atspalvio, pasirodo spalvą galima reguliuoti, kuo intensyviau tepti, tuo spalva tamsesnė ir sodresnė. Manau toks pieštukas kažkas nerealaus.


Puiki proga susipažinti su L'erbolario kosmetika, viskas prasideda nuo vieno mažo mėginuko, atsisuki, o vonioje jau pilna šių kvapnių priemonių.




Šiandien pagaliau išmėginome visus PUPA kūno šveitiklius, namuose turėjau raudoną ir rožinį variantus, tačiau kokie kiti faini, labiausiai patiko pilkas.


Žinote dėl ko verta važiuoti į Pelenę? dėl Gram Glow, aš turiu klasikinį prausiklį, šiandien surinkau mėginukus, bandysiu atrinkti sau ką nors įdomesnio. Labiausiai sudomino mėlynos spalvos aliejaus konsistencijos prausiklis. Aš pasakysiu taip, jeigu ne Glam Glow prausiklis, mano veidas būtų visas spuoguotas, nes pastoviai naudoju profesionalią kosmetiką kuri be galo kemša poras.



Prie Kristianos stendo galima ištirti plaukų būklę su Marlies Moller plaukų priežiūros priemonėmis



Nulakuoti nagus su ANNY geliniais nagų lakais (yra papildomų sąlygų), dabar galvoju, kodėl aš nepaprašiau padaryti man manikiūro? Juk turėjau laiko.





Ir padaryti PUPA makiažą, tiesą nauja pavasario PUPA kolekcija tikrai tobula, todėl labai rekomenduoju užsukti ir išmėginti, o gal išsirinkti sau naujus lūpų dažus pavasariui.



O štai naujiena, tai naujiena - NYX kosmetika. Nieko nuostabaus, Douglas parduotuvėse yra stendas, tik jis pastoviai kažkodėl tuščias, nei šešėlių, nei kontūravimo palečių, o čia, čia jau viskuo tiek, kad nežinau kur žiūrėti. Tiesą sakant, ir žmonių be galo ir krašto.




www.inhair.lt plaukų priežiūros stendas, čia siūlomos įvairios plaukų priežiūros priemonės: GHD, Wella, REF, Keune ir t.t






Aš esu pirkusi Kinetick nagų priežiūros priemones Lenkijoje, esu mačiusi stendus Latvijoje, tačiau čia kainos geriausios, spalvos irgi vertos jūsų dėmesio.



Jeigu reikėtų išvardinti gražiausius parodos stendus, vienas iš jų būtų tikrai Davines



Aš padariau tik naujienų nuotraukas - nauja saulės plaukų priežiūros linija, juk iki atostogų liko visai nedaug.


Aš jau pasakojau bloge apie Davine Alchemic dažytų plaukų priežiūros liniją. Aš savo plaukams naudoju silver plaukų šampūną ir plaukų balzamą, plaukai nėra išsausėję, plius priemonės padeda palaikyti mano turimą šaltą atspalvį.



Labai didelis Cascada plaukų priežiūros priemonių stendas, noriu pasakyti, kad daugumai prekių taikoma 20% nuolaida.





Ar girdėjote apie Balmain plaukų priežiūros liniją? Net aš negirdėjau, o pasirodo net tokia yra.



Aš nedariau nuotraukų, tačiau jeigu domina priemones nagų priauginimui, blizgučiai, geliai, dildės ir pan, Pelenės parodo būtent jums.


dar vienas labai gražus stendas, kiek supratau, pagrindinis kompanijos segmentai vyrai ir barzdos, o jeigu tiksliau - barzduoti vyrai.


Labai atsiprašau, tačiau prie GHD stendo pastoviai buvo tiek žmonių, kad neįmanoma buvo padaryti nuotraukos. Čia ne tik naujieji tiesintuvai ir GHD plaukų priežiūros priemonės, bet ir specialistų konsultacijos, bei šukuosenos.






Taip, taip, nors aš ir turiu GHD Platinum tiesintuvą namuose, man merginos padarė garbanas, tobulas garbanas.



InvisiBobble pastoviai guli mano rankinėje, nes tai labai geros plaukų gumitės, kurios nerauna plaukų. Spalvos kiekvienam pagal skonį, jeigu esate konservatyvūs, geriau pasirinkti juodą arba permatomą variantus, o jeigu patinka ryškiau, pasirinkimas dar didesnis.



Make Up Store lepina savo ištikimus klientus ir pirkėjus nemokamais makiažais, o taip pat pristato naujieną -  skystus higlighterius Strobing efektui


Ar jau matėte naują Safari kosmetikos kolekciją? Aš prisiprašiau į Make Up Store parduotuvę Oze, ten pasistengsiu apžiūrėti naujienas, nes parodoje tiek žmonių, kad neišeina net nuotraukų padaryti. O tai tik penktadienis, darbo diena.



Naujųjų Skystų Higlighterių pristatomos net 3 spalvos, perlų rožinė, auksiniai - bronzinė ir visam kūnui auksinė su blizgučiais. Savaime suprantama, mano pasirinkimas rožinė 



Ir rezultatas ant mano skruostų - Make Up Store Strobe Glow, spalva Aspen. labai lengvas glow efektas, man patiko, blizgučių nesimato, o pagrindinis priemonės privalumas - ją galima tepti ir ant sausų pudrų. 






Net neįsivaizduojate kokio dydžio buvo Inglot kosmetikos stendai, tačiau keista, bet papildomos nuolaidos jie nesiūlė, kainos tokios pat, kaip ir parduotuvėje, todėl ar verta pirkti?







Čia tai jau tiktoms mergaitėms - mergaitėms, kurios dievina blizgučius ir rožinę spalvą. Aš 'už' kokybę



Pastoviai žiūriu į Lietuviškos kosmetikos Oda stendą ir niekada neprieinu nei mėginukų, nei konsultacijos, net nežinau kodėl, o tikriausiai verta


Parodoje yra labai didelė salė su aksesuarais, papuošalai, rankinėmis ir t.t. Šiandien aš buvau beauty blogerė, todėl čia tik apsukau labai mažą ratą




Kitoje salėje aš pamačiau Pobling veido valymo šepečius, naudoju, patenkinat, todėl rekomenduoju. Nedirgina odos ir labai gerai, bei švelniai valo.



Buvo labai didelis Victoria's Secret kosmetikos stendas, bet kainos, wow, kokios kainos, internetu galima rasti žymiai pigiau, todėl pamačius kainas net nesustojau.


Tradiciškai VIVI Lietuviška kosmetika, man labai patinka plaukų kaukė su argano aliejumi, greipfrutų dušo želė ir purškiamas veido losjonas su rožių ekstraktu, oi, užmiršau apie veido prausiklį su rožėmis, irgi tikrai vertas dėmesio.


Dar vienas labai gražus ir įspūdingas stendas su Lietuviška Leila kosmetika, esu naudojusi prausiklį, kremą ir serumą su hialuronu. Pelenės parodoje Leila pristato mineralines pudras ir plaukų stiprinamąjį kremą



Biok Dermotology - kosmetika skirta tam tikrom problemoms spręsti. Parduodama vaistinėje, kokybė labai aukšta, o kainos tikrai prieinamos kiekvienam. Jeigu yra pasirinkimas Bioderma ar Biok, rekomenduoju Biok. Manau reikia palaikyti Lietuvišką kosmetikos gamintoją.



Elevitos kosmetikos stende buvo pristatoma labai daug naujienų, viena ir pagrindinių - Natura Siberica Lietuviškos kosmetikos linija (plaukų šampūnas ir balzamas, dušo želė). Kainos tikrai draugiškos, dalinamos dovanos, todėl labai rekomenduoju.




Na ir pabaigai tobulos Lietuvoje gaminamos žvakės, atrodo pasakiškai. Kvapai įvairūs, nuo medienos iki vaisinių.



Tokia Pelenės paroda šiais metais buvo mano akimis, tikriausiai pamačiau ne viską, tačiau žiūrėjau tai, kas buvo tikrai įdomu ir aktualu man.

Ačiū, kad skaitote,

Gero penktadienio vakaro,


PS. Užmiršau įdomiausią dalį, mano laimikius:









Dabar tikrai viskas,

Gražaus vakaro,

Aliona


















































SHARE:

7 komentarai

  1. Nu jau jūs tokia faina blogerė, nesustokit, galvojau, kad ir kaip kiti blogai bus, perskaitysiu nedaug ir viskas išjungsiu, bet ant tiek maloniai parašyta, kad grįžusi namo, visą perskaitusiu. Sekmės kurime!!!😘

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Wow, kaip fainai, ačiū labai, galite man rašyti tu ;-) jeigu yra klausimų, drąsiai klauskite.

      Panaikinti
  2. Kiek daug gėrio! Gaila man neteks sudalyvauti. :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sveiki, dekoju uz puiku bloga ;) sakykit ar publing sepeteliams taike kazkokia nuolaida, man reiketu keisti ta galvute tai uzsipirkciau bent pora ateiciai dar :D ir ghd arba babyliss tiesintuvans gal matet kokios nuolaios? labiau domina ghd, rasete kad ir pati turit, gal rekomenduotumet koki nors modeli? :) nes net nenumanau koki geriau pirkti butu :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, nuolaida taikė, tačiau aš tiksliai negaliu pasakyti kiek. GHD tikrai yra specialios kainos, todėl pirkti verta. Aš turiu Platinum, jis tobulas, nes po naudojimo plaukai net vizualiai atrodo gražiau, blizga ir mažiau pažeisti.

      Panaikinti
  4. Šis Jūsų įrašas, tikra palaima mano, manau, ir kitų makiažu ir grožio priemonėmis besidominčių merginų akims. Puikios nuotraukos, nesinorėjo pabaigos žiūrint į jas :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Inglot kosmetikai buvo taikoma -20% nuolaida, aksesuarams -10% nuolaida. Reiktų išsiaiškinti viską iki galo ir tik tada rašyti ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig