2016 m. balandžio 7 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.04.07


Pagaliau aš rašau Beauty talk rubriką, šį kartą kartą labai paprastas ekperementas (taip jau gavosi) auksinės spalvos bateliai ir 3 skirtingi drabužių derinukai. Kuris jums patiko labiausiai? O taip pat dar daugiau naujienų, kosmetikos priemonių ir geros nuotaikos. Geriame kavą kartu ir skaitome geriausias Lietuvos blogeres.





Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo mados, o tiksliau nuo Maženos drabužių derinuko. Man labai patiko jos auksinės spalvos bateliai pavasariui, o mados blogerius visada galima atpažinti iš skrybėlės.


Tie patys bateliai, bet jau geltonas paltas ir dar vienas tobulas Simonos drabužių derinukas.


Na ir paskutinis drabužių derinukas ir auksinės spalvos bateliai jau Ingos bloge. Kieno drabužių derinukas jums patiko labiausiai?



Darja, kur daugiau nuotraukų? Tavo languota raudona suknelė buvo tiesiog tobula, aš jau galvoju, ar nenusipirkti panašų variantą.




Enrika nebijo spalvų ir ekperementuoti. Man tavo rankinė patinka be galo, labai noriu tokios, tik deja mūsų Aldo parduotuvės asortimentas įtariu skiriasi.


Sandra apsilankė Daili dizainerės studijoje, žiūrime nuotraukas, nes tiek gražių suknelių aš jau seniai nesu mačiusi. balta trumpa tiesiog tobula. kaip Jums?


Milda apsilankė Lush parduotuvėje, puikiai žinau, nei manęs, nei Mildos ten leisti negalima, nes tuščiomis rankomis nes niekada iš ten neišeiname. Aš jau padariau limitą, pasiėmu su savimi 20 EUR ir viskas. Skaitome Mildos rekomendacijas bloge


Ar būtina turėti savo kosmetinėje lūpų šveitiklį? Jeigu tai Lush ir su širdutėmis, gal ir nebūtina, tačiau labai smagu ir malonu. O jeigu pastoviai naudojate matinius lūpų dažus, tikrai būtina. Eva savo bloge pasakoja apie Lush The Kiss



Prieš metus aš esu pirkus Elais kosmetikos priemonių mėginukus Pelenės parodoje, man irgi labai patiko rožių kremas, tačiau pilno įpakavimo aš taip ir nenusipirkau. Grožio gurmanė Modesta išbandė ir pasakoja savo skaitytojams apie tonizuojantį losjoną, įpakavimas išties tobulas.


Jūs net neįsivaizduojate kokio grožio Madara parduotuvės Latvijoje, kiek ten nematytų kosmetikos priemonių. Bloge "Apie Grožį" skaitome atsiliepimą apie Madara micelinį vandenį


Aš esu tikrai išbandžiusi labai daug MAC kosmetikos priemonių, tačiau šį stebuklą Kotrynos bloge matau pirmą kartą, Kotryna, kokią dieną atnešk pažiūrėti, baisiai įdomu.


Aš irgi gavau PUPA pavasario kolekcijos priemones testavimui, bet kol kas stengiuosi aprašyti kitas PUPA priemones, juk nesmagu skaityti kiekviename bloge apie tą patį, tačiau vis pažiūriu kitų blogerių įrašus. Labai jau graži kolekcija, tiesiog tobula pavasariui.


Atsakymą į klausimą apie makiažo pagrindus sausai odai galima rasti Patricijos bloge. Mano oda jau nėra sausa, tačiau man vistiek labai patinka L'oreal True Match makiažo pagrindas.



Ech, tos grožio dėžutės neduoda ramybės nei gamintojams, nei pirkėjams. Dar vieną iš Uoga Uoga galima pamatyti Gėlėtos kosmetinės bloge. Man labai patiko tiek įpakavimas, tiek dėžutės turinys. Jeigu Jums patinka natūrali kosmetika, why not?



Aš jau nusipirkau Bourjois BB kremą ir likau patenkinta kokybe ir rezultatu, tačiau labai noriu išbandyti ir naujienas. Skaitome atsiliepimą apie išbandytas kosmetikos priemones Indrės bloge.


Pabaigai Salomėjos atsiliepimas apie Gosh Curl it Baby modeliavimo priemonę. Aš prisiminu turėjau ir šampūną ir plaukų balzamą iš šitos serijos, labai patiko ir tikrai kartočiau, tik mano šampūnų buteliukai vonioje to padaryti kol kas neleidžia. 

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,

PS. Tai buvo 70 Beauty Talk įrašas, plojam patys sau










SHARE:

2 komentarai

  1. Ačiū, Aliona. Kažkodėl negaliu pasirinkti komentavimo vardo. Karolina iš www.baltijosgrozis.lt

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip keista, aš gi nieko nedariau, na reikės pažiūrėti nustaymus. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig