2016 m. balandžio 22 d., penktadienis

Bellapierre Flawless Complexion Pro Kit makiažo rinkinys, skirtas veido padengimui (Spalva – Fair) - pirmas įspūdis



Visiems, kas ieško natūralios sudėties kosmetikos priemonių, tačiau suvokia, kad sudėtis gerai, tačiau rezultatas ant veido kur kas svarbiau, noriu pasakyti, idealiausias variantas - mineralinės pudros. Aš išbandžiau kelių gamintojų ir galiu teigti, kad ne visos suteikia tobulą rezultatą ant veido. Šiandien mes su jumis šnekėsime apie Bellapierre rinkinį, kur yra visos priemonės kad pirma pažintis su mineraline kosmetika praeitų sklandžiai ir sėkmingai.






Bellapierre Cosmetics yra viena iš greičiausiai augančių mineralinės kosmetikos kompanijų pasaulyje. Kompanijos įkūrėjas – David Orlen yra plačiai žinomas natūralios kosmetikos srityje. Šioje industrijoje jis garsina savo vardą jau penkiolika metų, kaip žmogus siekiantis bekompromisės kokybės ir grynumo.



Bellapierre Flawless Complexion Pro Kit makiažo rinkinys, skirtas veido padengimui. Tai 100% natūrali kosmetika, padėsianti jums nepriekaištingai padengti veidą.
Įprasta kosmetika dažniausiai susideta iš 90% glaisto ir 10% spalvos pigmento. Tokie glaistai kaip talkas, aliejai, konservantai, įvairios sintetinės medžiagos naudojami kosmetikoje, yra pirminės priežastys įvairių odos sudirgimų.
Bellapierre mineraliniai pigmentai tai - natūralios priemonės į kurių sudėtį įeina gryno žėručio mineralas, cinko oksidai, geležies oksidai ir titano dioksidai. Šie mineralai išgaunami iš žemės. Siekiant išgauti įvairias spalvas, jie pereina per sudėtingą procesą, kuriuo metu yra apdorojami ir mikronizuojami. Mineralinė kosmetika yra ypatinga tuo, kad leidžia odai kvėpuoti ir nesulaiko toksinų.
Bellapierre kosmetika pasižymi priešuždegiminėmis ir antioksidantinėmis savybėmis, taip pat suteikia apsaugą nuo saulės (SPF 15). Tinka įvairių tipų odai, net labai jautriai ar linkusiai į alergijas. Dar vienas Bellapierre kosmetikos privalumas tai - jaunatviškos išvaizdos puoselėjimas. Bellapierre padeda sumažinti smulkias raukšleles.
Bellapierre Flawless Complexion Pro Kit makiažo rinkinys yra rekomenduojamas dermatologų.

Kaina: 59 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:













Bellapierre Flawless Complexion Pro Kit makiažo rinkinį sudaro:
  • 1 mineraliniai skaistalai (4.0g),
  • 1 mineralinė pudra (4.0g),
  • 1 mineralinis korektorius (8,5g),
  • 1 mineralinis bronzantas (2,35g),
  • 1 Bellapierre Kabuki Brush šepetėlis.

Spalvos:





Rezultatas:

Makiažui naudojau:

  •  Bellapierre mineralinė pudra 
  • Bellapierre mineralinė makiažo bazė (pagrindas)
  • Bellapierre kontūravimo rinkinys








Mano nuomonė:

Mano susidomėjimas ir susižavėjimas mineraline kosmetika prasidėjo nuo Faere Organic, būtent tada atėjo suvokimas, kad mineralinė kosmetika yra gėris, sudėtis natūrali, o rezultatas ant veido tobulas. Mano visos fotosesijų ir renginių makiažai buvo padaryti tik su mineraline pudra, bet Europoje šių pudrų nusipirkti neįmanoma, o siųstis iš JAV problematiška, nes pudros kaina apie 26$, reikia mokėti mokesčius. Tiesą, teko bandyti EveryDay minerals, man nepatiko rezultatas, aš negavau tobulo maskavimo ir Baby Doll odos efekto.
Pažintį su Bellapierre kosmetika aš pradėjau ne nuo mineralinių pudrų (nenorėjau nusivilti), o nuo kontūravimo rinkinio, tada išbandžiau lūpų dažus, o kai jau patikėjau, kad priemonės tikrai geros ir vertos dėmesio, išsirinkau Mineralinės kosmetikos rinkinį (mineralinė pudra, makiažo pagrindas, skaistalai, kabuki šepetėlis ir bronzinė pudra). Kaip aš pamačiau ant įpakavimo, rinkiniai būna keturių atspalvių, europietiškam veidui tinka tik du atspalviai - fair ir medium. Aš labai ilgai galvojau ir išsirinkau Fair. 
Mineralines pudros spalva tikrai šviesi (Ivory), su geltonu spalvos pagrindu. Naudojant kreminį pagrindą, kuris akimirksniu paslepia poras ir veido nelygumus (tačiau dar kiek pašviesina veidą) pudra tepasi gerai ir labai lygiai, puikiai maskuoja, turi vos matoma švytėjimo efektą, kaip aš sakau veidas švyti tiesiog iš vidaus, atrodo labai gražiai ir natūraliai. Aš pudra naudoju su kabuki teptuku, sukamais judesiais paskirstau pudrą ant viso veido. Rezultatas man tikrai patiko. Aš dar neišbandžiau skaitalų ir  bronzinės pudros, bet galiu pasakyti, kad skaistalų spalva labai neutrali, persikų su vos matomu rožiniu pagrindu- Desert rose, o bronzinė pudra turi labai daug blizgučių, sakyčiau tai bronzinės spalvos higlighteris. Vis savaitę iš eilės įvairiomis sąlygomis naudojau Bellapierre mineralinę pudra, pagrindą ir kontūravimo paletę. Noriu pasakyti dar kelis pastebėjimus: Bellapierre kreminis pagrindas gali paryškinti sausas vietas, todėl jis skirtas labiau riebiai odai. Bellapierre kabuki šepetėlis gana patogus, gerai paskirsto pudrą, naudoti lengva ir paprasta.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad Mineralinė pudra Bellapierre labai gerai maskuoja ir išlygina veido atspalvį, natūraliai atrodo, o makiažas išsilaiko apie 4-5 valandas, po to reikia tepti matiškumą suteikiančią pudrą. Man rezultatas tikrai patiko. Tokius rinkinius pirkti apsimoka, nes ten rasi viską, ko reikia norint pradėti naudotis mineraline kosmetika.


PR sample


SHARE:

1 komentaras

  1. tokius rinkinius labai apsimoka pirkti pirmajam startui, viskas vienoje vietoje ir pigiau nei perkant viską atskirai. Bet yra vienas minusas, kabuki šepetėlis, kai namuose jau yra keli tokie šepetėliai, pirkti rinkinį su dar vienu kabukiu nebekyla ranka. O dažniausiai jis ir būna brangiausias pirkinys rinkinyje. Galėtų būti pasirenkamas dalykas, su arba be šepetėlio

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig