2016 m. balandžio 21 d., ketvirtadienis

Davines DETOXIFYING SCRUB SHAMPOO Detoksikuojantis šampūnas su pilingu


Aš labai atidžiai išnagrinėjau Davines plaukų priežiūros priemonių asortimentą, įdomiausiai,l bent jau man, atrodė labai neįprastas plaukų šampūnas su pilingu. Aš esu girdėjusi apie tokio tipo priemones, tačiau ne karto nebandžiau. Dideliu pliusu tapo gaivus mėtinis šampūno kvapas, todėl aš nusprendžiau išbandyti. Dabar galiu drąsiai teigti, tai vienas iš mano mėgstamiausių plaukų šampūnų iš Davines, po Love, tiesą sakant.




Užterštos galvos odos atgaivinimui. Sudėtyje esančios simondsijos ir silicio granulės regeneruoja ir labai gerai nuvalo galvos odą.

Talpa:  250 ml.

Kaina: 15 EUR


Įpakavimas:







Konsistencija:





Mano nuomonė:

Tikriausiai pradėsime nuo to, kad Davines NaturakTech plaukų priežiūros linija skirta tam tikroms plaukų ir galvos odos problemoms spręsti. Šių priemonių sudėtyje nėra nei parabenų, nei sulfatų. Aš Davines plaukų priežiūros priemones pasirenku pagal kvapą, šito šampūno kvapas mane pakerėjo, labai lengvas, gaivus mėtų ir mentolio. Idealiai tiks vasarai, kai reikia ne tik atgaivinti galvos odą, bet ir gerai išvalyti nešvarumus.
Prisiminu vieną kirpėją, kuris man pastoviai kartodavo, kad švari ir tinkamai prižiūrėta galvos oda, tai gražių plaukų paslaptis. Aš mes rūpinamės galvos odą? Aš tikrai taip nepasakyčiau, mes apie tai susimąstome labai retai, nes pagrindinis tikslas - neriebūs plaukai. Taip, sutinku, žmonės, kurių galvos oda labai jautri žino, kaip atidžiai reikia pasirinkti šampūną ir kitas plaukų priežiūros priemones.
Detoxifying plaukų linija skirta gydyti galvos odą ir plaukus nuo aplinkos poveikio, taip rašo gamintojas. Aš nuo savęs noriu pasakyti, kad ne tik nuo aplinkos poveikio, bet ir nuo tinkamai panaudotų priemonių, plaukų lakų, aliejų ir t.t. Man tapo gera tradicija po proginio makiažo daryti giliai valančias kaukes, tačiau apie galvos odą aš pagalvoju paskutiniu momentu.  Girdėjau ir skaičiau daug atsiliepimų apie panašaus poveikio plaukų šampūnus ir šveitiklius, tačiau pagrindinis klausimas buvo toks. Ar tokios agresyvios (druskos, cukraus pagrindu) pagamintos priemonės tinka mano galvos odai? ar ne erzina? kaip išsiplauna? Davines šampūnas su pilingu pagamintas su silicio granulėmis, jos tikrai nedirgina odos ir tiks net labai jautriai galvos odai. Šampūnas nesausina mano plaukų (kas yra svarbiausiai), granulės labai švelniai masažuoja mano galvos odą, aš jaučiu mėtinį šaldomąjį efektą. Išsiplauna granulės be problemų. 
O kaip gi rezultatas? Po pirmo naudojimo aš pajaučiau švarios odos galvos efektą, tai ir mentolio poveikis, ir pilingas ir šaldomasis efektas. Buvo be galo malonu. Žinau, kad mažos granulės stimuliuoja plaukų svogūnėlius, todėl laukiame, kada plaukai augs greičiau.

Ką noriu pasakyti apibendrinant, nesitikėjau tokio poveikio, jeigu ne šampūno kvapas ir mano smalsumas, niekada gyvenime neišsirinkčiau nieko panašaus testavimui. Labai rekomenduoju išbandyti, garantuoju, rezultatas tikrai patiks. Tai lyg mėtinė giliai valanti plaukų kaukė jūsų galvos odai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig