2016 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Essie Big Spender nagų lakas



Aš manau jeigu pastoviai lakuoti nagus ryškiais atspalviais, pavasaris anksčiau ar vėliau ateis, nes lietus ir niurus oras tikrai atsibodo. Šiandien ant mano nagų labai graži, sultingą ir kreminė fuksija iš Essie, spalva Big Spender.





Gamintojo aprašymas:


Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:






Rerzultatas:







Mano nuomonė:

Tiesą sakant, žiūrėjau kitų blogerių nuotraukas, tikėjausi kiek ryškesnio atspalvio, tačiau šitas atspalvis atrodo ant mano nagų tiesiog tobulai. Tai šalta, kiek bordinė fuksija, kreminės tekstūros, lakuojasi gerai ir be didelių pastangų. Lakas pakankamai pigmentuotas, užtenką dviejų sluoksnių tobulam rezultatui. Lakas gali pasigirti veidrodiniu spindesiu, todėl viršutinis sluoksnis yra rekomenduojamas, tačiau nėra būtinas. Mano manikiūras išsilaikė apie keturias dienas, tai tikrai labai geras rezultatas. O Essie nagų lako šepetėlis plokščias, storas ir leidžia lygiai ir gražiai nulakuoti nagus namų sąlygomis. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, laukiu www.topbeauty.lt Essie nagų lakų spalvų papildymo, norisi daugiau ryškesnių ir pavasariškų atspalvių.








SHARE:

7 komentarai

  1. Papasakokit apie savo nagų ir odelių priežiūrą,labai gražu viskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Papasakokit apie savo nagų ir odelių priežiūrą,labai gražu viskas :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. sitas lakas mano megstamiausias, spalva ryski ir grazi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš prisižiūrėjau užsienio blogerių, galvojau, kad spalva bus ryškesnė, bet rezultatas tikrai labai patiko.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig