2016 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Make up Factory Contouring and Strobing The Art of Shaping


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš pasakosiu apie naujienas, kurias mačiau vakar Kristianoje. Šnekėsime apie  Make Up Factory naują kolekciją, kuri  sujungia savyje ir kontūravimą ir strobingą. Kosmetikos priemonių tikrai labai daug, todėl kviečiu skaityti mano įrašą ir žiūrėti nuotraukas.




Tikriausiai pradėsiu nuo to, kad kolekcijoje yra dviejų spalvų paletės tiek kreminiam, tiek pudriniam kontūravimui, baltos spalvos makiažą fiksuojanti pudra, šviesių atspalvių maskavimo priemonės, skystas higlighteris ir spindesio suteikianti pudra.


Kreminio kontūravimo paletės:


  • No.08 Ash Tan
  • No.16 Rosy Brown
  • No.24 Toffee
Aš sakyčiau, kad spalva ASH Tan idealiai tiks labai šviesios odos spalvos merginoms, o Rosy Brown visiems be išimties,  tamsiausias Toffee atspalvis tikrai tamsus ir man atrodo per daug šiltas. 


Pudrinis kontūravimas:

  • No.07 Light Coffee
  • No.15 Raw Amber
Čia jau tikrai pasirinkčiau tamsesnį ir šaltesnį Row Amber atspalvį, man atrodo drąsiai galėčiau palyginti spalva su Dolce Gabbana Tan, NYX Taupe ir MAC Harmony, toks pat šaltai-rudai-pilkšvas atspalvis.


Aš jau kažkada pasakojau bloge, kad baltos spalvos pudra idealiai tinka riebios odos savininkėms, nes gerai užfiksuoja makiažą, kontroliuoja riebalų išsiskyrimą, tačiau gali paryškinti visas įmanomas sausas vietas, todėl aš rekomenduoju tokią pudrą naudoti kreminiam kontūravimui užfiksuoti, arba paakių zonoje  maskavimo priemonei užfiksuoti.


Iš visos kolekcijos man labiausiai patiko Strobing Powder, be blizgučių ir shimerio, pudra suteikia pakankamai ryškų 'glow' efektą. Man be galo patiko pudros atspalvis, ne baltas, o vos vos kreminis.



Strobingo fluidas ir šviesių atspalvių maskavimo priemonės:



Strobingo fluidas geltonos šampano spalvos, o maskavimo priemonės labai gerai gali paryškinti kontūravimo, bei strobingo efektą.


Kaip gamintojas siūlo atlikti kontūravimą:


Aš manau greitai išbandysiu priemones ir apie rezultatą tikrai papasakosiu.


Pabaigai dar dvi naujienos - makiažo fiksatorius ir makiažo valiklis. Aš galiu pasakyti tik tiek, kad naudojant mineralinę pudrą arba fiksuojančią pudrą, makiažo fiksatorius yra būtinas, jis suteikia makiažui gaivumo, pašalina pudros efektą, gerai drėkina. Bent jau taip rašo gamintojas, o kol neišbandysi, nesužinosi.


Tokias naujienas pamačiau vakar Kristianoje, man tikrai patiko, yra iš ko pasirinkti, juolab Make Up Factory priemonės skirtos profesionalams, tačiau drąsiai gali būti naudojami namuose.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig