2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

MAC Prep+Prime Skin Base Visage - makiažo pagrindas


Na ir paskutinis įrašas šiandien bloge (prieš miegą) apie MAC makiažo pagrindą, kuris skirtas suteikti veidui vos matomą švytėjimo efektą ir išlyginti veido odą. Kaip aš pastoviai rašau bloge, svarbiausiai naudojant MAC kosmetiką, naudoti priemones pagal paskirtį, pagal instrukciją ir kompleksiškai, būtent tada įmanomas gamintojo žadamas rezultatas.





Talpa: 30 ml.

Kaina: 28 EUR

Kur pirkti: Douglas, PC Akropolis, PC Panorama, Vilniuje

Įpakavimas:







Konsistencija:




Mano nuomonė:

Tikriausiai pradėsiu nuo to, ką žada mums gamintojas: šitas makiažo pagrindas skirtas lengvam švytėjimui,  lengva gelio-putėsių konsistencijos priemonė neapsunkina veido. Bazė gerai išlygina veido toną, naudoti kartu su MAC kremine arba biria pudra. 
Ką noriu pasakyti aš, o tik tai, kad MAC kosmetikoje labai svarbus kompleksiškumas, be MAC kreminės ir fiksuojančios pudros, tobulo rezultato negausite. Negalvokite, kad užtepus ant viršau Catrice, L'oreal ar bet kurią kitą pudra gausite tobulą rezultatą. Aš kelis kartus buvau MAC konsultacijoje kur daromi makiažai. Atrodo atėjai pudros, tau uždeda be galo ir krašto kitų priemonių, pasirinkta pudra atrodo wow, tačiau namuose tokio rezultato be kitų priemonių negausi. 
Jeigu jūsų veido oda riebi ir probleminė, rekomenduoju atkreipti dėmesį į Radiance makiažo pagrindą, buteliukas atrodo lygiai taip pat, tačiau paskirtis visai kitokia - porų išlyginimas, drėkinimas ir veido riebalų kontrolę. Mano turimas Base Visage variantas labiau tinka sausai- normaliai odai. Kaip ir žada gamintojas, bazė putėsių konsistencijos, kiek išlygina, sakyčiau pašviesina veidą, nuotraukose nelabai matosi, tačiau bazė baltos spalvos su sidabriniai blizgučiais, po kremine pudra jų nesimato, tačiau kam jos reikalingos, aš iki šiol nelabai suprantu. MAC bazė pagaminta silikonų pagrindu, labai kemša poras. Pastoviai tepant šį bazę ant veido, aš jau galvoju, kaip vakare plausiu veidą su Glam Glow valikliu. Juokas, juokais, tačiau naudojant MAC kosmetiką, supratau ir įvertinau GlamGlow. Ne veltui sako, kad priemonės skirtos Holiwood'ui, o ten apie makiažą žino tikrai daug, svarbiausiai, kad jį reikia gerai nuvalyti vakare. Pasakysiu atvirai, nuvalius makiažą paprastai (naudojant visas MAC priemones, kitą dieną, rezultatas du spuogai, nors spuogų pas mane jau seniai nėra), būtent todėl kruopščias ir gylus veido valymas būtinas. 
Tai kam gi naudoti tokias priemones? O tam, kad naudojant būtent šį makiažo pagrindą, MAC Studio FIX kreminė pudra dengiasi idealiai ir atrodo tobulai. Ne, poros lieka ten, kur ir buvo, tačiau vizualiai veidas atrodo tobulai, būtent todėl aš darant makiažus renginiams ištraukiu maišiuką su MAC kosmetika.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, ką jau sakiau ne kartą, MAC kosmetika skirta profesionalams, tačiau tinka naudojimui namuose, jeigu žinai kaip ir kam naudoti. Makiažo bazė man patinka, tačiau ji neveikia su kitomis kreminėmis pudromis, dažniausiai juos subėga į poras, o su MAC, gaunasi tobulas rezultatas. Todėl jeigu planuojate pirkti MAC, pirkite kompeksiškai, o naudojant tokias priemones, nepamirškite apie veido valymą.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig