2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

NARCISS AW16 at Riga Fashion Week


Šiandien vėl grįžtame prie mados, šnekėsime apie Narciss mados namų rudens/žiemos kolekciją, kuri buvo pristatyta per Riga Fashion week. Kas mane pažįsta artimiau, puikiai žino, dažytas ir labai ryškūs kailis labai dažnas svečias mano drabužinėje. Dievinu ryškius, pilkus ir juodis kailio atspalvius. Liemenės, trumpi ir ilgi kaliniai labai praktiški, juos patogu nešioti, galima lengvai keisti, plius atrodo labai gražiai ir stilingai, o tokių kailinių nešiojimo sezonas - nuo pavasario iki rudens. Aš jau seniai esu mačiusiu drabužius su kailio kišenėmis, tai nėra super naujiena, tačiau žiūrisi bendroje kolekcijoje labai gerai. Todėl pamačius pirmą Narciss kolekcijos modelį su ryškiai geltonos spalvos kailio rankine supratau, kolekcija tikrai man patiks.

Narciss mados namų pavadinimas yra kilęs iš graikų mito apie vaikiną, kuris įsimylėjo savo atvaizdą veidrodyje, būtent  nuo tų laikų mes puikiai žinome sąvoką "narcisizmas". Narciss skatina merginas ir moteris labiau pasitikėti savimi, mylėti save ir savo atvaizdą veidrodyje.

Narciss kolekcijoms naudojamos geriausios kokybės medžiagos ir kailiniai, tai protinga prabanga už prieinamą kainą ir galimybę išreikšti save. Narciss kolekcijos tikrai patiks toms, kas vertina kokybę ir išskirtinumą, nebijo atrodyti kitaip.

Noriu pasakyti, kad Narciss turi parduotuves ne tik Latvijoje, bet ir Italijoje, Rusijoje, Korėjoje, Šveicarijoje, JAV ir t.t. 
Daugiau informacijos http://narcissfashion.com/en 










Rudens/Žiemos Narciss kolekcijoje naudojamas dažytas Tibeto ėriuko kailis,  spalvos kiek ryškios (mėlyna, raudona, rožinė ir geltona), kurios derinamos su klasikinio silueto suknelėmis, tiek juodai -baltas, įprastas žiemai. Man be galo patiko dizainerės požiūris į madą, labai patiko kailis (o kaip kitaip), o labiausiai patiko geltona rankinė. Mes po kolekcijos pristatymo visada apsikeičiam nuomonėmis su kitomis blogerėmis ir mados žinovais, geltoną rankinę prisiminė visi.  Aišku, kolekcijoje buvo labai daug nešiojamų drabužių (ready to wear): sijonų, kepurių, suknelių ir palaidinių, tačiau šį kartą man norėjosi šnekėti apie išskirtinius dalykus, o tai viena reikšmiškai buvo spalvoti akcentai.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig