2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

PUPA Shock Blush rutuliniai skaistalai


Labas vakaras, mano brangieji, aš jau grįžau namo su geromis naujienomis, tikriausiai jau matėte, kad mano blogo facebook puslapyje vyksta nerealus GiveAway konkursas su šios kolekcijos PUPA priemonėmis, o taip pat laimėtojas gaus L'erbolario ir Make Up Factory prizus. Vienu žodžiu, dalyvauti tikrai verta, o mano vakarinis pasakojimas apie PUPU rutulinius skaistalus iš šios kolekcijos, kurios galima drąsiai palyginti su garsiais Guerlain meteoritais, tik PUPA skaistalų kaina prieinama kiekvienam (aš lyginu su praeito pavasario rožinės spalvos Guerlain meteoritais, kurios galim buvo naudoti kaip skaistalus).




Rutuliniai skaistalai suteikia skruostams gražią, spindinčia spalvą. Švelni ir lengva skaistalų tekstųra su naujos kartos pigmentais suteikia odai spindesio ir sukuria ilgai išliekantį tobulos odos rezultatą. Ypatingi pigmentai padeda sukurti tobulos odos rezultatą. Dermatologų patikrinta.

Talpa: 22 gr.

Kaina: 16,50 EUR

Kur pirkti: Kosmada ir Kristiana

Įpakavimas:






Spalva:



Rezultatas:

su kontūravimu


tik skaistalai




Mano nuomonė:

Aš labai džiaugiuosi, kad mano rankos pagaliau priėjo prie PUPA pavasario kolekcijos, ji tokia tobula, spalvos ant tiek gražios, kad net sunku išsirinkti kas patinka labiausiai. Aš manau, tai tobuliausia PUPA kada nors išleista kolekcija, ir viena iš gražiausių pavasario kolekcijų, jeigu lyginti su kitais brendais ir gamintojais. Taip, sutinku, dažniausiai pavasario kolekcijos tiesiog rožinės, tačiau PUPA nuo švelnios persikų iki ryškiai rožinės, su vos matomais akcentais ant akių.
 Šiandien šnekėsime apie kolekcijos 'žvaigždę' - rutulinius skaistalus. Aš kaip pirmą kartą pamačiau, supratau, kad jie tikrai bus mano. Įpakavimas gražus, praktiškas, burbuliukus nuo sutrupėjimo saugo juodos spalvos pagalvė. Burbuliukai įpakavime atrodo ryškiai, tačiau jų spalva nėra iššaukiančiai ryški, plius su teptuku perbraukus per rožinius burbuliukus, gauname švelnesnį atspalvį, daugiau per persikų spalvos burbuliukus - gaivesnį atspalvį. Rutulinė pudra labai skaniai kvepia, yra pigmentuota ir suteikia lengvą švytėjimo efektą. Labai rekomenduoju pavasariui, nes kokybė tikrai galima lyginti su Guerlain, patikėkite, turiu 14 Guerlain meteoritų dėžučių, galiu pasakyti drąsiai, PUPA verta savo vietos šalia jų.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig