2016 m. balandžio 13 d., trečiadienis

L'oreal COLOR RICHE EXTRAORDINAIRE lūpų lakas


Dar vienas pasakojimas šiandien apie ryškiai raudonos spalvos (o kaip kitaip ;-), juk tokios spalvos mano mėgstamiausios) L'orel lūpų laką. Nors dažniausiai mano pasirinkimas - raudonos, matinės spalvos lūpų dažai, tačiau veidrodinis spindesys ant lūpų man patinka be galo. Kodėl renkuosi matinius lūpų dažus? Nes jie nepalieka žymių ant dantų? Bet šitoje vietoje L'oreal lūpų lakas mane tikrai nustebino.






L’Extraordinaire” lūpų lakas, kurio formulę sudaro prabangūs mikroaliejai ir turtingi spalvos pigmentai. Be vaško, kad lūpos būtų neįtikėtinai spindinčios ir švelnios. L’Extraordinaire” formulė praturtinta keturiais aliejais - lotuso gėlių, argano, ramunėlių bei rožių, suteikia lūpoms nuostabų jausmą ir ypač švelnų rezultatą.
Kaip naudoti:
Lūpų lako aplikatoriumi padenk lūpas. Jei būtina, prieš padengdama, naudok lūpų pieštuką.
Rezultatas:
Tavo lūpos jaučiasi ypač nuostabiai ir viliojančiai švelnios. Spindintis viršutinis sluoksnis su intensyvia spalva.

Splavų pasirinkimas:





Kaina: 13,49 EUR

Įpakavimas:









Spalva:





Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš manau pagaminti tobulą lūpų laką be galo sunku, man yra svarbu šitie dalykai - lipnumas, konsistencija, spalva. Pats svarbiausiais dalykas, išlaikyti lipnumo ir ilgai išliekančios spalvos vidurkį. L'oreal šitoje vietoje man labai patiko. Na, aš puikiai žinau, kad jeigu turime veidrodinį spindesį ant lūpų, reiškia turėsime tokios pat gražios spalvos dantis. Nežinau kaip jums, bet man, riebios ir lipnios lūpų dažų tekstūros lieka ant smakro arba ant dantų. Reikia pastoviai žiūrėti į veidrodį ir tikrinti rezultatą, būtent todėl dažniausiai ir naudoju matinius lūpų dažus. L'oreal lūpų lako spalvų labai daug, todėl kiekvienas galės pasirinkti nuo saugaus nude iki iššaukiančios ir ryškios raudonos.
Mano tikslas buvo išbandyti lūpų laką įvairiais būdais, mano pastebėjimai:
Lūpų lako aplikatorius gana patogus, leidžia gražiai ir lygiai nudažyti lūpas,
Konsistencija pakankamai tiršta, todėl aš dėl ekperimento (ir tam, kad parodyti realų atspalvį) nenaudojau pieštuko, per visą dieną lūpų lakas neišbėgo už lūpų kontūrą.
Lūpų lako tekstūra nėra lipni. Aš jau laukiau kad lakas atsiras visur: ant veido, datų, smakro, bet jis buvo savo vietoje.
Lūpų lakas drėkina lūpas, palaipsniui susigeria ir palieka tik ryškaus atspalvio pigmentą.
Nevalgant, lūpų lakas išsilaiko ant lūpų apie 4 valandas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man tikrai patiko, bet aš vis tiek naudoju jį labai retai, net nežinau kodėl. Dabar ištraukiau ir įdėjau į kosmetinę, ryškioms lūpoms ir veidrodiniam spindesiui sakome "taip".



PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig