2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Essie Chocolate Cakes nagų lakas


Noriu papasakoti apie šį šokoladinį gražuolį iš Essie, kuris nuotraukose atrodo labiau bordo spalvos, o realybėje tamsiai rudas. Tamsios spalvos nagų lakai mano silpnybė, žinau, kad Chocolate Cakes bus viena iš jų.







Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą Jūsų rankoms. Aukščiausios kokybės nagų lakai vertinami profesionalų visame pasaulyje ir dabar yra lengvai prieinami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais!
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa: 13.5 ml.

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:








Rezultatas:





Mano nuomonė:

Essie nagų lakai skirti profesionalams, tačiau jais labai paprasta ir lengva lakuoti nagus namuose, todėl mano kolekcijoje tai jau nebe pirmas nagų lakas. Chocolate Cakes spalva nuotraukose atrodo lyg būtų tamsiai bordinė, tačiau realybėje, spalvos pagrindas tamsiai rudas.  Šepetėlis plokščias, tačiau lako konsistencija labai skysta, man kelis kartus nubėgo ir teko valyti kampučius, tačiau spalva labai gerai pigmentuota. Nuotraukose du lako sluoksniai, rezultatas gaunasi gana neblogas, tačiau veidrodinio spindesio šita spalva neturi, todėl viršutinis nagų lako sluoksnis yra būtinai. Taip net geriau, nes papildomos priemones prailgina manikiūro gyvavimo laiką iki 5 dienų. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jau greitai parodysiu švelniai žalius atspalvius iš Essie, kurios rekomendavote man jūs.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig