2016 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Pabaigtukai 2016.03


Šį kartą pasibaigusių kosmetikos priemonių nedaug, bet jie tikrai verti dėmesio, ir mano papildomo atsiliepimo. Todėl nors ir kiek pavėluotai, tačiau geriau vėliau, negu niekada, pasakoju apie pasibaigusias kovos mėnesio kosmetikos priemones.

Lush 9 To 5 pienelis veido valymui, tobulas, malonios švelnios konsistencijos, tobulai kvepia rožėmis, pirksiu tikrai ne vieną kartą.

L'oreal True Match kreminė pudra irgi pasibaigė, jos gaila labiausiai, nes labai tiko mano odai, o aš jau spėjau priprasti prie tobulo rezultato. Jau pasinaudojau akcija ir nusipirkau naują.

Wella Stay Styled plaukų lakas, mini įpakavimai labai praverčia kelionėse, todėl toks lakas kosmetinėje būti privalo. Wella gerai užfiksuoja, plaukus ir šukuoseną, puikiai tą suvokiau Taline, kur labai stiprus vėjas.

Batiste sausas šampūnas, mini įpakavimas, tiesiog išsigelbėjimas kelionėse. Mano kirpčiai jau vakare atrodo nelabai šviežiai, o laiko ne visada yra, tada į pagalbą skuba Batiste šampūnas, labai rekomenduoju.

Davine splaukų pienelis, paskutiniu metu naudojau tik jį, pirksiu didesnį įpakavimą, tačiau noriu pasakyti, kad įpusėjus purškiklis jau nebe purškė, todėl teko atsukti dangtelį ir naudoti įprastai (ant rankų, o tada ant plaukų).



Naminiai receptai vonios druska su šafranu ir vynuogių kauliukų aliejumi nuo streso - patinka ne tik kvapas, bet ir poveikis. Po vonios kūno oda labai minkšta, jaučiasi drėkinamais poveikis.

Planeta Organica Hot Body Scrub - tikrai labai hot, nes degina taip, kad kartais neįmanoma išsėdėti vienoje vietoje, bet iš kitos pusės labai veiksmingas ir puikiai kovoja su celiulitu. Jau greitai pavasaris, todėl rekomenduoju išbandyti.

Old Spice vyriškas dezodorantas perkamas pastoviai, geriausias variantas kuri teko naudoti.

Korėjietiškai dantų pastai mūsų vonioje nėra konkurentų, kitos pastos ne taip patinka, kaip šita su žalios arbatos ekstraktu ir druska.

Juvena Miracle Boost koncentratas veidui, ačiū Dievui, turiu dar vieną buteliuką, o taip reikės taupyti pinigus.

Lush Oatfix veido kaukė nelabai patiko, efektas vos jaučiamas, labiau tinka jautriai ir sausai odai, man reikia stipresnio veido valymo.


Artistry Hydra -V veido kaukės iš Amway man labai tiko ir patiko, naudoju beveik prieš kiekvieną renginį, tada makiažas atrodo geriau, o veidas pailsėjęs ir oda ne tokia sausa.

Purederm kojų kaukė su obuolių ekstraktu, patiko efektas, tačiau pats obuolių kvapas labai jau cheminis.

L'erbolario  migdolų rankų kremas vertas dėmesio, labai rekomenduoju, juk rankomis reikia rūpintis non -stop.

Apivita Graikiška natūrali kosmetika, man labai patiko, turiu dar kelis mėginukus pabandymams, tam, kad apsispręsti ką tiksliai pirksiu, kai vėl važiuosiu į Graikiją, o tai bus jau visai netrukus.

Ir galiausiai Davines mėginukai, aš išbandžiau Replumping, pirmas įspūdis labai geras, po vieno naudojimo plaukų galiukai vizualiai net buvo storesni, o plaukų buvo žymiai daugiau. Vyras išbandė Calming, sakė irgi patiko, tačiau aš labiausiai noriu išbandyti šampūna - galvos odos šveitiklį, ten toks nuostabus kvapas, tiesiog mmm....

Tik tiek buvo pabaigtukų šį mėnesį, ačiū, kad skaitote,










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig