2016 m. balandžio 30 d., šeštadienis

ESTÉE LAUDER REVITALIZING SUPREME




Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakosiu apie dar vieną prabangų veido kremą iš Estee Lauder Po Urban Decay pristatymo aš savo dovanų maišelyje radau būtent jį, išbandžiau ir nusprendžiau papasakoti Jums, nes kremo konsistencija tikrai neįprasta.




Gamintojo aprašymas:




Revitalizing Supreme Light
Lengvas, bealiejinis senėjimo požymius mažinantis kremas
Revitalizing Supreme veido kremas sumažina visus pagrindinius veido odos senėjimo požymius: linijas, raukšles, stangrumo praradimą, pilkumą ir dehidrataciją. 
Kam skirta:
Moterims, kurių oda normali/sausa ir kurios ieško senėjimą mažinančio kremo.
Kaip naudoti:
Dieną ir vakare ant švarios veido odos ir po Advanced Night Repair serumo.

Talpa: 30 ml.
Kaina: 64,95 EUR
Kur pirkti: Douglas ir Kristiana

Sudėtis:



Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:
Vakar kaip tik šnekėjome apie vaškuotų obuolių efektą, šitas kremas irgi iš tos pačios serijos. Jis nėra riebus, jis lyg vaškas. Maloniai tepasi, švelniai kvepia, taupiai naudojasi, neriebina veido, bet veidas po naudojimo vaškuotas. Aš negaliu kremo naudoti dienai, nes visos kreminės pudros subėga ir visiškai nesilaiko, mačiau Estee Lauder šios serijos CC kremą, tikriausiai visas priemones reikia naudoti kartu. Tačiau nereikia nudaryti kremo visai, naudojant kremą nakčiai, ryte veidas tiesiog pasakiškas, lygus, gražus, poros mažesnės, o raukšles paakių zonoje vizualiai atrodo mažesnės, veido oda glotni ir pailsėjusi. Stebuklas? Tikrai taip, tačiau kaina irgi iš stebuklingų. Ar verta pirkti? Jeigu ieškote neįprasto naktinio kremo, tada taip, nes kaip dieninį man jo naudoti nepavyko.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig