2016 m. balandžio 19 d., antradienis

Kiehl's Ultra Facial Cream - drėkinamasis veido kremas visų tipų odai


Gamintojas teigia, kad Ultra Facial veido kremas pats populiariausias veido kremas, kurį įvertino pirkėjai visame pasaulyje. Aš Kiehl' s parduotuvėje mačiau be galo daug įvairių kremų, tačiau mano mėgstamiausios priemonės - dieninis ir naktinis koncentrai veidui, o kaip gi drėkinamasis kremas? Šiandien apie kremą pašnekėsime plačiau.




Kiehl‘s „Ultra Facial“ kremas drėkina be sustojimo, ir tai įkvėpė menininką Mark‘ą Ward‘ą sukurti šį paveikslą. Užtepkite nedidelį kiekį kremo kiekvieną rytą ir vakare, kad jūsų oda liktų gaivi.



Sudėtis:



Talpa: 50 ml.

Kaina: 26 EUR

Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau bloge, gavome testavimui Kiehl's perkamiausias ir populiarias kosmetikos ir veido priežiūros priemones, taip man į rankas pateko Kiehl's Ultra Facial Cream - drėkinamasis veido kremas visų tipų odai. Aš gal porą sakinių iš gamintojo aprašymo apie šio kremo išskirtinumą leisiu sau parašyti. Gamintojas teigia, kad kremo tekstūra labai lengva, kremas gerai drėkina, tačiau neriebina veido odos, tinkamas naudoti labai sausai ir jautriai odai, apsaugo nuo šalčio, sudirginimų ir išsausėjimo.
Nežinau kaip jums, tačiau man labai patinka Kiehl's kosmetikos įpakavimai. Jie primina apie vaistinėje pradėta kosmetikos gamybą, tačiau turi išskirtinumą ir neįprastą dizainą. Kremo įpakavimas plastikinis, baltos spalvos, nuo neigiamo aplinkos poveikio kremą apsaugo membrana. labai didelis pliusas - skirtingi kremo įpakavimai (30, 50 ir 120 ml). Kiehl's Ultra Facial Cream beveik neturi kvapo, įpakavime atrodo kad jis labai tirštas, tačiau užtepus ant veido, jis susigeria labai greitai. Taip, sudėtyje yra silikonai, būtent jų pagalba veido oda po naudojimo tokia švelni. Kremas labai gerai ir intensyviai drėkina, tačiau neriebina, gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas.
Ar man patiko Kiehl's Ultra Facial Cream? Negaliu pasakyti nei taip, nei ne, bazinis drėkinamasis kremas, viskas. Tokio wow efekto kaip po koncentratų tikrai nėra, tačiau nieko blogo pasakyti irgi negaliu. Skaičiau be galo daug gerų atsiliepimų, žinau, kad Kiehl's siūlo savo pirkėjams išskirtinį odos tyrimą ir net 5  mėginukus, todėl jeigu jūsų odai reikia drėkinimo, rekomenduoju pasiimti mėginuką ir įvertinti. O kiehl's parduotuvė jau greitai bus galima rasti PC Panorama, Vilniuje.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig