2016 m. balandžio 19 d., antradienis

M·A·C TREND FORECAST FALL 16 / LIP


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakosiu apie geriausią MAC priemonę, kurią teko išbandyti, tai MAC lūpų dažų paletė. Patikėkite, jeigu galėčiau tiesiog keliauti, pasiimčiau su savimi BB kremą, blakstienų tušą ir lūpų blizgį, tačiau dažniausiai tenka keliauti blogo tikslais. Tokiais atvejais su manimi važiuoja net kelios kosmetinės, o kiek ten lūpų dažų, net sunkiai įsivaizduoju. Prieš išeinant iš namų, ar dar porą įmetu tiesiog į rankinuką, maža kas ką. O čia lūpų dažų paletė, kur labai skirtingi atspalviai, nuo nude iki tamsiai bordo. Manau tikras atradimas toms, kas vertina MAC lūpų dažus, tačiau norėtų turėti visus mėgstamus atspalvius vienoje vietoje.  





Kur pirkti: PC Panorama ir PC Akropolis, Vilnius, parduotuvė Drogas

Įpakavimas:










Spalvos:









Mano nuomonė:

Be jokios abejonės, šita MAC palete skirta profesionalams, taip laikyti ir naudoti lūpų dažus ir blizgius darant makiažus kur kas paprasčiau, tačiau būtent šita palete gali būti kiekvienoje iš mūsų kosmetinėje. 
Pradėsiu nuo įpakavimo, paprastas, juodas, matinis, be veidrodžio ir teptuko. Aš tepu tamsios spalvos lūpų dažus tik su teptuku, todėl man šitoje vietoje problemų nėra. Atspalviai nuo kreminės nude iki tamsiai bordo, irgi didelis pliusas. Lūpų dažų atspalviai nematyti, aš jau esu googlinus, jie visiškai nauji. Konsistencija kreminė, nudažyti lūpas galima labai paprastai ir be didelių pastangų. Visos paletėje spalvos labai intensyvios, man tik Cool to be Cool su klaustuku, nes ji ryškiai oranžinė, tačiau žinau, spalvas galima maišyti, todėl aš nelabai pergyvenu. 
 Aš mačiau inetrenete labai daug įvairių palečių atspalvių, nežinau kurios atkeliaus iki mūsų parduotuvės, tačiau sužinosime jau netrukus. Noriu priminti, kad limituoto leidimo MAC kolekcijos pasirodo parduotuvėse nuo kiekvieno mėnesio pirmos dienos. O mano dėmesį patraukė raudonų lūpų dažų paletė, kurią aš tikrai nusipirksiu, nes visos MAC legendinės raudonos matinės spalvos vienoje vietoje, tai tikrai wow.



PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig