2016 m. balandžio 14 d., ketvirtadienis

Kiehl's Ultra Facial Toner tonizuojantis losjonas visų tipų odai


Tonizuojantis losjonas būtina veido priežiūros priemonė, būtent losjonas paruošia veido odą kitiems etapams - drėkinimui, maitinimui, kaukėms ir pan. Aš jau ruošiuosi Kiehl's parduotuvės atidarymui Lietuvoje, rašau norų sąrašus, nes viskuo gauti testavimui neįmanoma, o kur kas paprasčiau nusipirkti pačiai. Vienas iš norų ir veido drėkiklis -emulsija su irisais, ir lūpų balzamas, ir veido kaukės. Tačiau šiandien mes su jumis aptarsime veido losjoną, kuris skirtas visų tipų odai.






Talpa: 250 ml.

Kaina: apie 18 EUR

Įpakavimas:








Konsistencija:





Mano nuomonė:

Kaip aš jau pasakojau, Kiehl's turi be galo daug įvairių kosmetikos priemonių, skirtų įvairiems odos tipams. Man be galo patiko tonizuojantis losjonas su medetkomis, kur losjono buteliukas pilnas medetkų žiedų, atrodo tikrai wow, tačiau kiek supratau iš aprašymų, visiškai netinka mano veido odai (skirtas riebiai ir probleminiai odai, mano jau nebe tokia).





 Kaip ir dažniausiai, testuojant naują kosmetikos liniją, pradedame nuo neutralių ir populiariausių produktų, taip mano rankose Rygoje atsidūrė Kieh's losjonas. Aš sutaupiau vietos lagamine ir pasiėmiau dar vieną porą aukštakulnių, tačiau turimas losjonas liko namuose, nes buteliukas buvo per didelis. Aš labai skubėjau namo (į viešbutį) pradėti testuoti naujieną, nes Kiehl's produktai mane labai domina ir jau išbandytos priemonės naudojamos, švertintos , ir labai patinka. 
Losjonas skirtas visų tipų odai, kaip sako gamintojas paruošia veidą kitoms procedūroms, o taip pat gerai maitina, sudėtyje avokado aliejus ir vitaminas E. Nežinau kodėl, matyt mano kosmetinėje buvo tik permatomos konsistencijos losjonai, bet išspaudžius losjoną ant vatos disko aš nustebau, jis buvo vidutinio tirštumo konsistenijos, bekvapis ir baltas.
Kiehl's losjonas labai neutralus, tikiu kad jis tiks bet kokio tipo odai, labai gerai drėkina, tačiau neriebina odos. Po losjono naudojimo kremas susigeria labai greitai, aš kelis kartus iš ryto prieš makiažą valydavau veidą tik su losjonu nenaudojant kremo, rezultatas man patiko, nes losjonas drėkina odą, tačiau nuo karščio kreminė pudra nenubėga taip greitai, kaip po riebesnio kremo naudojimo. Jeigu naudoti matiškumo suteikiantį kremą, kreminė pudra tepasi sunkiau, o čia du viename, ir drėkina ir neriebina. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko rezultatas, labai rekomenduoju.



SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig