2016 m. balandžio 26 d., antradienis

L'oreal Nude Magique Cushion kreminė pudra


Ilgai lauktas atsiliepimas apie L'oreal naują kreminę pudrą veidui Nude Magique Cushion. Niekam ne paslaptis, kad šitos pudros tiesiai į mūsų rankas atkeliavo iš Azijos. Būtent ten prasidėjo Cushion pudrų bumas. Aš pasakysiu daugiau, net L'oreal pudra pagaminta Korėjoje. Kas yra Cushion, kodėl jis toks ypatingas ir išskirtinis? Bandysime išsiaiškinti.









Įpakavimas:










Konsistencija ir spalva: mano spalvos numeriukas 3








Rezultatas:

Tik pudra



Su makiažu





Mano nuomonė:

Azijietiškos rinkos Top kosmetikos priemonės keliauja po pasaulį, tai ir blizgiai tintai su atspalvių, BB ir CC kremai,  atėjo laikas Europos rinkai susipažinti ir įvertinti Cushion pudromis. Aš jau esu turėjusi Azijietišką variantą (spalvos mums tiesiog netinka, arba pilkos, arba baltos, arba rožinės), turiu Lancome, bet jis prieinamas ne kiekvienam, o L'oreal naujiena tikrai gali įpirkti kiekvienas iš mūsų ir tai labai gerai. 
Cushion pudrų principas paprastas, tai kempinė su pudra (manau visas principas matosi nuotraukose), naudoti paprasta ir labai lengva. Mano turima spalva 3, pakankamai šviesi, su geltonu pagrindu, mano veidui tiko idealiai. Pudra skystos konsistencijos, labai lengva, maskuoja vidutiniškai tikriausiai tinka normaliai-sausai odai, nes riebiai bus per riebi. Suteikia veidui taip vadinamą "sveikos odos" vaizdą. Aš vistiek užfiksuoju pudrą su kompaktine, manau rezultatas gavosi tobulas. 
Ką noriu pasakyti dar, tik tai kad pudra gaminama Korėjoje, jos užtenka tikrai labai ilgam, aš savo Lancome pabaigti taip ir negaliu (svoris tas pats), pliusas - galima pirkti tik papildymus, nekemša porų, atrodo labai natūraliai, didelis spalvų pasirinkimas. Tinka tik normaliai-sausai odai, reikia užfiksuoti su biria pudra, gali paryškinti poras.

Apibendrinant noriu pridurti, kad rezultatas ant veido man labai patiko, labai ilgai laukta naujiena pagaliau bus pristatyta Lietuvos rinkoje. Labai laukiame Nude Magique Cushion parduotuvėse.

PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. Man taip pat labai patiko ši naujiena, taip lengvai, maloniai jaučiasi ant veido odos, jos neapsunkina, atrodo labai natūraliai. Tik kempinėlė ir veidrodėlis bent man - visiškai nereikalingi, Pačio produkto galėtų būti tikrai daugiau, nes kiek teko skaityti kitų atsiliepimų, priemonė labi greit pasibaigia...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig