2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

MAC PREP + PRIME transparent finishing powder /pressed/


Labas rytas, mano brangieji, keista, bet sugebėjau pavasarį peršalti. Dabar tenka gulėti namuose su temperatūra. Net neįsivaizduojate kaip nesinori, šiandien net teks praleisti kvepalų pristatymą tam, kad galėčiau dalyvauti Skincode vakarėlyje. Bet išgersiu arbatos su medumi ir citrina, tikiuosi viskas bus gerai, o šiandien labai trumpai aptarsime dar vieną baltos spalvos pudrą iš MAC, kuri skirta makiažo fiksavimui.


Kaina: 24 EUR

Kur pirkti: PC Akropolis, PC Panorama, Douglas, Vilnius

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau apie tokią pat pudra, tik  birios konsistencijos, man ji tiesą sakant nelabai patiko. Atrodo beveik tokia pat kosmetikos priemonė, tačiau rezultatas kur kas geresnis. Pradėsiu nuo įpakavimo: čia jau ir veidrodis, ir pudra nebyra visur kur galima, įmanoma pasiimti su savimi, tačiau reikia nepamiršti šepetėlio. Priminu, MAC kosmetika skirta profesionalams, todėl čia net pudros dozatoriai perkami atskirai, gamintojas apgalvoja priemonių naudojimo būdą už atskirą mokestį perkant papildomas priemones.  Rekomenduoju šiai pudrai naudoti kaip įmanoma didesnį ir platesnį šepetėlį, taip miltinis efektas ant veido beveik nesimato, pudra lengviau pasiskirsto ir natūraliai atrodo.
Labai trumpai noriu aptarti šios pudros paskirtį, pagrindinė - makiažo fiksavimas. Tokio tipo pudros idealiai tinka riebiai odai, nes labai gerai sugeria riebalų perteklius. Tačiau reikėtų pasakyti, kad pudra paryškina visas sausas vietas ir šerpetojimus. Man atrodo, bet čia jau mano subjektyvi nuomonė, ta2iau biri pudra paryškina sausas vietas kur kas labiau, o presuota kaip tik sulygina veido nelygumus. Bent jau taip atrodo vizualiai ant mano veido. Būtent todėl aš ir sakau, presuota pudra man patiko žymiai labiau. Aš užfiksuoju paakių zonos maskuolį tik šitos pudros pagalba, ji nesuteikia spalvos, tačiau maskuoklis laikosi visą dieną ir nesubėga į raukšleles. Svarbu nepadauginti priemonės, ne, baltos spalvos paakiai negarantuojami dienos šviesioje, tačiau nuotraukose su blykste viskas gali būti.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, o tik tiek, kad MAC kosmetikos pirkinius reikia labai gerai apgalvoti, būtina vizažisto konsultacija ir nors minimalios žinios, kaip priemonės turi būti naudojamos, tik tada nusivylimų bus žymiai mažiau. MAC kosmetika nėra pigi, todėl aš labai noriu kad visos nupirktos kosmetikos priemonės neštų džiaugsmą jas naudojant ir tiktų būtent jūsų veido odai.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig