2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Avon popietė su dizaineriais Lilija Larionova ir Egidijumi Rainiu


Vakar  aš skubėjau į restoraną Grey, gavau Avon kompanijos atstovų pakvietimą stilingai praleisti popietę su dizaineriais Lilija Larionova ir Egidijumi Rainiu. Tokios progos aš tikrai praleisti negalėjau, labai norėjau sužinoti visas paskutines naujienas apie jų kolekcijos pristatymą, bei naujas makiažo tendencijas iš Avon.





Labai smagu, kad pagaliau padaugėjo renginių, kur pristatomos ne tik drabužių kolekcijos, bet ir makiažo tendencijos. Dar smagiau matyti dizainerių ir kosmetikos kompanijų atstovų kolaboracijas, šį kartą tai buvo Avon ir dizaineriai Lilija Larionova ir Egidijus Rainys. 





Apie dizainerius pasakoti daug nereikia, jie labai garsūs ir žinomi, Lilijos Larionovos paskutinė kolekcija, kuri buvo pristatyta ne tik Mados Infekcijos finale, bet ir Riga fashion week, nepaliko abejingų, o žalios spalvos paltą aš net sapnuoju naktimis, susirašinėjome su merginomis iš Maskvos ir St. Peterburgo (kurios irgi dalyvavo RFW), pasirodo joms irgi padarė labai didelį įspūdį Larionovos kolekcija, tik joms labiausiai patiko bordo spalvos sijonas ir marškiniai. Vakar paklausiau dizainerės, kuris drabužis iš žiemos kolekcijos jos mėgstamiausias - pasirodo tai manos sapnuojamas žalias paltas. Apie kolekciją aš jums tikrai dar kartą papasakosiu, tik kiek vėliau. O vakar mes jau šnekėjome apie naują kolekciją, kuri dizainerė pristatys po dviejų savaičių, čia dominuota ryškesni atspalviai, tačiau kažką daugiau pasakyti man dar sunku, noriu pamatyti visą kolekciją ir tik tada komentuoti. Lilija Larionova pasakoja, kai pabaigi darbą tiek viena kolekcija, galvoji jau apie kitą, kolekijų kūrimo procesas yra  nenutraukiamas.  Vakar mums pavyko pašnekėti apie įkvėpimą, mūzas ir kolekcijų kūrimo procesą.


Egidijus Rainys labai talentingas dizaineris, tačiau galvojant apie jį, pirma asociacija - vestuvinės suknelės (tikriausiai mane taip veikia pavasaris ir prasidejęs vestuvių naujas sezonas), o tik tada drabužių kolekcijos. Kaip aš jau rašiau, kartu su Lilija Larionova, jis pristatys savo kolekciją jau kitą trečiadienį. Mes pirmos turėjome galimybę pamatyti savo akimis kelis šių kolekcijų kūrinius. 
Egidijaus kolekcijos įkvėpimas - baletas, dominuos juoda ir balta spalvos, žadama dar viena labai ryški spalva, tačiau kokia? Pamatysime jau netrukus, Egidijus man savo paslapties neatskleidė.



 Manau niekam ne paslaptis, kad Avon mados Infekcijos pagrindinis rėmėjas, tai reiškia, kad jie tikrai turi patirties darant podiumo makiažus. Šį kartą jie rūpinasi ne tik makiažais, bet ir nagų lakavimu, bei aksesuarais. Labai norėčiau pamatyti Backstage, nepatikėsite, tačiau buvau BackStage Latvijoje, Estijoje, bet Lietuvoje dar neteko. Labai tikiuosi pamatyti procesą savo akimis, o kol kas speliojame, kokios suknelės, siluetai ir spalvos mūsų laukia per pristatymą.







Aš noriu pabaigti savo pasakojimą Lilijos Larionovos mintimi, kad kiekvienas drabužis anksčiau ar vėliau atras savo pirkėją. Ką aš noriu pasakyti jums, mano brangieji, dizaineriai yra pasiekiami ranka, jie labai talentingi, kūribingi ir be galo draugiški. Gal jau atėjo laikas atnaujinti savo spintą? 

Daugiau informacijos apie dizainerius:




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig