2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Louise Galvin maitinamasis kondicionierius ir kaukė sausiems / pažeistiems plaukams. Ką geriau pasirinkti?


Mano vonioje be galo daug plaukų priežiūros priemonių, šampūnų, balzamų, kaukių ir papildomos priežiūros priemonių: aliejų, purškiklių ir t.t. Aš šiandien noriu papasakoti apie Louise Galvin plaukų balzamą ir kaukę, o taip pat patarsiu, ką geriau nusipirkti, plaukų kaukę arba balzamą.






Veikliosios medžiagos švelniai valo ir atkuria pažeistus plaukus, saugo dažytus plaukus nuo spalvos blukimo. Sudėtyje esantis pantenolis (provitaminas B5) didina plaukų elastingumą bei saugo nuo drėgmės netekimo; augaliniai baltymai išlygina plauko kutikulę, suteikia paklusnumo ir blizgesio; saldaus migdolo ekstraktas atkuria drėgmę ir suteikia akinamo žvilgesio. Tinka tiek dažytiems, tiek nedažytiems plaukams.
Sudėtyje yra naudojami tik natūralūs ir ekologiški ingredientai, NĖRA kenksmingų sulfatų, silikono, naftos produktų, propileno glikolio, parabenų ir sintetinių kvapiklių ar polimerų.

Priemonė nėra bandyta su gyvūnais, o jos sudėtis yra draugiška gamtai.
Louise Galvin plaukų priežiūros priemones greitai pamėgo ne tik paprastos moterys, bet ir pasaulinio garso aktorės bei dainininkės: Kylie Minogue, Emily Blunt, Cara Delevigne bei Sophie Dahl ir supermodelis Eva Herzigova.

Rinkinio kaina: (šampūnas, balzamas, kaukė) 50 EUR

Kur pirkti: www.dijora.lt

Įpakavimas:





Konsistencija:
Balzamas:




Kaukė:



Mano nuomonė:

Anksčiau aš galvojau, jeigu plaukai labai sausi ir pažeisti, jie reikalauja papildomos ir išskirtinės priežiūros, todėl dažniausiai pirkdavau plaukų kaukes. žinote, koks buvo rezultatas? Pirmą savaitę viskas buvo kaip ir gerai, plaukai gaudavo maitinimo, tačiau panaudojus riebias ir giliai maitinančias kaukes ilgesnį laiką, mano plaukai atrodė jau ne taip gerai. kaip sakoma, kas per daug, tas yra nesveika. Plaukai buvo riebūs, sunkūs, tekdavo juos plauki žymiai dažniau, plius lūžinėdavo dar stipriau. Tačiau naudojant tik balzamus, mano balintiems plaukams neužtenka maitinimo, galiukai taip ir lieka sausi. Tai kokias priemones reikia naudoti? Ką geriau nusipirkti? Jeigu yra tik vienas pasirinkimas, tada geriau nusipirkti balzamą, tačiau jeigu leidžia finansinės galimybės, geriau nusipirkti ir plaukų balzamą ir plaukų kaukę. Šnekant apie Louise Galvin plaukų priežiūros priemones, noriu pasakyti, kad jos tikrai patiks net labai išrankiam pirkėjui, kuris labai skeptiškai nusiteikęs prieš natūralios sudėties priemones. Taip, priemonių sudėtis yra be 'blogiukų', tačiau ir poveikis nenusileidžia. Man labiausiai patinka Louise Galvin plaukų balzamas, jis naudojamas dažniausiai, po jo plaukai būna labai minkšti, švelnūs ir lengvai šukuojami. Noriu priminti, kad mano naudojamos priemonės tinka tik sausiems ir labai pažeistiems plaukams. Plaukų kaukės konsistencija nėra labai riebi, tačiau plaukai po naudojimo pamaitinti, nors pagrindinė kaukės užduotis- plaukų drėkinimas. Nerekomenduoju kaukės tepti nuo pat plaukų šaknų, nes kaukė gali juos riebinti. Aš paskirstau kaukę nuo ausų ir palieku 15-20 minučių. Priemonių įpakavimai labai stilingi, juodos spalvos, tik vonioje juos atskirti būna sunku, todėl norėtųsi, kad buteliuko spalvos būtų skirtingos. Didelis pliusas - pompa ir nuostabus priemonių kvapas.
Dar vienas dažnai užduodamas klausima: "Ar galima ir ar reikia po maitinančios plaukų kaukės naudoti plaukų balzamą?". Kai kurie gamintojai net rašo, kad tai yra būtina, tačiau po Louise Galvin plaukų kaukęs, jeigu reikia šilkinių ir super gražių plaukų efekto, galima naudoti ir balzamą. Balzamas uždaro ir suglotnino plaukų žvynelius, suteikia blizgesio ir švelnumo. Aš rekomenduoju plaukų balzamą naudoti po kiekvieno plovimo, plaukų kaukę kas ketvirtą kartą, o plaukų kaukę ir balzamą naudoti kaip SOS priemonę prieš labai svarbius renginius, kai reikia wow plaukų efekto.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig