2016 m. balandžio 20 d., trečiadienis

TRUVIVITY BY NUTRILITE™ GROŽIO MILTELIŲ GĖRIMAS ir GROŽIO PAPILDO rinkinys



Prieš gerą mėnesį gavau testavimui Amway Truvivity grožio vitaminus, perskaičius sudėtį supratau, pagrindinis ingridientas - vitaminas C, tačiau smalsumas nugalėjo ir aš juos išbandžiau. Šiandien apie visus vitaminų plius ir minusus atvirai.





  • Tiek GROŽIO MILTELIŲ GĖRIMO, tiek GROŽIO PAPILDO sudėtyje yra patentuotas “PhytoCeramide” kompleksas*, kuriame yra kviečių keramidų.  
  • GROŽIO PAPILDAS pasižymi patentuotu "PhytoInfuseTM" kompleksu**, aprūpinančiu augalų ekstraktais.
  •   Abiejų produktų sudėtyje yra vitamino C, gauto iš Acerolos vyšnių ekstrakto.
  • Vitaminas C padeda normaliai susidaryti kolagenui, kad oda galėtų normaliai funkcionuoti.
  • Cinkas padeda išlaikyti normalią odos būklę.
  • Abu produktai yra supakuoti į patogias, lengvai naudojamas priemones.
  • GROŽIO MILTELIŲ GĖRIMO, tiek GROŽIO PAPILDO ingredientai padeda normaliai susidaryti kolagenui, gerina normalią odos funkciją ir mažina nuovargį ir išsekimą.
  • Cinkas ir vitaminas C padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso, kurį gali sukelti kasdienis aplinkos poveikis (pvz., ozonas, tarša, saulės perteklius) arba karštligiškas ar įtemptas gyvenimo būdas.
  • Vitaminas C prisideda prie normalaus kolageno formavimosi.
  • Abu produktai yra patogiuose, lengvai naudojamuose 30 dienų rinkiniuose.
daugiau informacijoshttps://www.amway-lithuania.com/

Įpakavimas:











Mano nuomonė:

Vitaminus reikia gerti pastoviai, tai yra faktas, tačiau vaistinėje vitaminų pasirinkimas labai didelis, kad laisvai galima pasimesti. Aš dažniausiai perku vitaminus plaukams, nagams, odai. Visiems vitaminams, kurių sudėtyje yra vitaminas C, aš sakau griežtai ne. Nes nuo jo norisi valgyti, ne, ne taip,  žvėriškai norisi ėsti, man prasideda budėjimas prie šaldytuvo. Kodėl aš nusprendžiau išbandyti Amway Truvivity? Nors ingridientai vitaminų sudėtyje nėra naujiena: Vitaminas C, Cinkas, PhytoInfuseTM kompleksas ir augalų ekstraktai, kaina padarė savo. Aš vis dar tikiu, kad kaina sako apie produkto kokybę. 
Pradėsime nuo to, kad vitaminai skirti išsaugoti ir sustiprinti grožį iš vidaus, tai vitaminų kompleksas, kuris skirtas drėkinti mūsų veido odą. Gamintojas savo aprašyme pasakoja apie natūralios kilmės antioksidantus ir veiklias medžiagas, plius užpatentuotus kompleksus.  PhytoInfuse™ komplekso sudėtyje vynuogių kauliukų ekstraktas, goji uogų ir erškėtuogių ekstraktai. Aš gavau testavimui ir gėrimą, kuris yra neutralaus skonio (jis nėra saldus, vos vos rūgštokas), švelniai rožinės spalvos ir siūlomas gerti dienos metu arba iš ryto ir tabletės, kurias gamintojas rekomenduoja gerti vakarais. Vitaminų kompleksas skirtas mėnesiui.
Pastaruoju metu labai išpopuliarėjo gražinti ir prižiūrėti veido odą iš vidaus, mes šnekame ne apie kremų ir kaukių naudojimą, o apie vitaminus. Ką pastebėjau aš, veido oda kiek susilygino, sumažėjo streso poveikis, plius miegu žymiai ramiau ir geriau. Veido drėkinimas ir raukšlės? Nieko ypatingo nepastebėjau, tačiau apetitas tikrai pagerėjo. Vakar atsistojus ant svarstyklių supratau, kad priaugau kelis kilogramus, todėl nusipirkau naują sporto aprangą ir keliausiu į sporto klubą.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad vitaminai vidaus grožiui yra labai gerai, tačiau reikia atsirinkti, TRUVIVITY BY NUTRILITE tikrai naujiena rinkoje, tačiau kaina manau kiek per aukšta.

PR sample






SHARE:

1 komentaras

  1. Vitaminus reikia vartoti tik paskyrus gydytojai, kuomet tikrai ju reikia. Nebent esate badaujantis afrikos vaikas ir negaunate reikiamu medziagu is maisto. Perdozavimas gresia bedomis.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig