2016 m. balandžio 8 d., penktadienis

MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder


Ar prisiminate Evos Longorijos nuotrauką, kur jos paakiai pabalę nuo baltos pudros. Kai aš pirmą kartą pamačiau jos tokį makiažą, negalėjau suprasti, o kam iš vis reikalinga pudra, kuri nuotraukose atrodo taip tragiškai. Gavus testavimui MAC, panaudojau ją įvairiais būdais, nes man buvo įdomu (pati kažkada pirkau tokią baltą iš Chanel, tačiau naudojau minimaliai, vis gi buvo baisu dėl tų pabalusių paakių). Šiandien apie Transparent Finishing Powder ir naudojimo būdus mes pašnekėsime plačiau.






Talpa: 9 gr.

Kaina: 24 EUR

Kur pirkti: PC Panorama ir PC Akropolis, parduotuvė Douglas

Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad pudra skirta užfiksuoti makiažą ir suteikti veidui matiškumo. Ne, nors pudra ir baltos spalvos, geišos veido negausite, na nebent užtepsite per daug. Pudra nieko nemaskuoja, labai lengva, gerai suberia riebalų perteklius, tačiau jeigu veidas sausas, pudros pirkti nereikia, ji paryškins visus įmanomus šerpetojimus ir nelygumus. Pudros įpakavimas labai paprastas, plastikinis. Aš vieną kartą pasiėmiau pudrą su savimi ir ji išsibėrė per dangtelį, aš rytoj pasistengsiu ją suberti atgal, tačiau būtų patogiau, jeigu dangtelį galima būtų uždaryti. 
Kaip aš naudoju pudra: paakių zonoje užfiksuoti maskuojamą priemonę, tačiau čia labai svarbu nepadauginti, nes baltos spalvos paakiai jums garantuoti.
Riebios konsistencijos lūpų dažams užfiksuoti. Užtepu lūpų dažus, per servetėle tepu pudra su teptuku ant lūpų ir matinių lūpų dažų tekstūra garantuota.
Dienos metu pereinu su pudra per veidą, nes būtent šį pudra labai gerai sugeria riebalų perteklius, veidas gaunasi matinis ir išsilaiko toks dar ilgai.

Vienintelis minusas - su šita pudra geriau nefotografuotis, nes padauginus pudros (o kas ten žino) gali gautis baltos spalvos dėmės. Na ir tradiciškai pudra gali kimšti veido poras, todėl kiekvienos dienos naudojimui tikrai nerekomenduoju, tik ypatingom progom.







SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig