2016 m. balandžio 12 d., antradienis

Maybelline The Colossal Go Chaotic blakstienų tušas


Reikia pripažinti, kad iš visų naujienų, kurias aš gavau testavimui Rygoje, labiausiai man patiko Go Chaotic blakstienų tušas. Tai visiška naujiena, todėl testuoti ir išbandyti pirmai buvo labai įdomu. Šiandien apie rezultatą ant blakstienų pašnekėsime plačiau, juk gamintojas žada ne tik apimtį, bet ir CHAOS rezultatą.




Įpakavimas:






Rezultatas:





Mano nuomonė:

Ryškiai geltonos spalvos Maybelline blakstienų tušai mūsų namuose buvo visada, juos labai mėgsta mano mama, perka ir naudoja pastoviai. Mamos mėgstamiausias su lenktu šepetėliu - CAT Eyes, aš tiesą sakant, nieko nuostabaus šituose tušuose nemačiau, todėl naudojau savo Lush Sensational, jis su guminiu teptuku, lenktas ir padaro ant mano blakstienų 'wow' efektą. Rygoje gavau naujieną testavimui, prieš tai mačiau kaip darė Riga Fashion week makiažą QooQoo modeliams naudojant būtent šį tušą, bet ten darė Chaotic efektą. Gal keliais žodžiais apibūdinsiu Chaotic efektą - jeigu braukti įstrižai su šepetėliu per blakstienas, gausite sulipusių blakstienų efektą, tai ir yra Chaotic. (Tačiau braukiant labai atsargiai, per visą blakstienų ilgį galima gauti ilgesnių ir tankesnių blakstienų efektą, bet tam jau reikia įgūdžių) Man Chaotic efektas tikrai ne prie širdies, o pat tušas labai patiko. Vidutinio dydžio, kas yra labai svarbu, šepetėlis, kuris gerai nudažo ir atskiria blakstienas, plius prideda masės prie blakstienų linijos. Man labai patiko toks efektas, todėl tušą tikrai rekomenenduoju. Vienintelis minusas - tušas nusiplauna vandeniu, t.y. nėra atsparus vandeniui, bet pastangų pridėti reikia.


PR sample











SHARE:

2 komentarai

  1. Kažin ar Lietuvos išpopuliarės tas Chaotic efektas, betpats tušas atrodo vertas dėmesio :)
    P.S
    Antakiai atrodo super ;))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už antakius, stengiuosi, o chaotic manau populiarus bus tik renginiams arba madų show, tačiau faina, jeigu tušą galima naudoti ir įpaprastai.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig